15 geschenkideeën voor reizigers

Probeer je een geschenk voor die reiziger in je leven te bedenken die veel van huis is, maar heb je geen ideeën? Het is een beetje moeilijk om zeker te weten wat echt nuttig voor hen zou zijn. Lees verder voor een aantal geweldige suggesties!
15 geschenkideeën voor reizigers

Laatste update: 21 juli, 2021

Het artikel van vandaag geeft je enkele geschenkideeën voor dingen die de reizigers in je leven misschien graag zouden willen hebben. Reizen is een activiteit waar veel mensen van genieten. In feite is er misschien zelfs iemand in je familie of vriendenkring die van reizen een levensstijl heeft gemaakt!

Het is vaak een beetje moeilijk om erachter te komen wat je deze mensen als geschenk moet geven, dus lees verder voor hulp. Wees er klaar voor om aantekeningen te maken. Een aantal van de volgende ideeën zullen je familielid of vriend die graag reist zeker bevallen. Denk dus na over hun interesses en verras ze met een echt attent geschenk.

Top 15 geschenkideeën voor reizigers

Verplaats jezelf bij het kiezen van een geschenk voor een reiziger in zijn of haar schoenen. Dat is de beste manier om het goed te doen. De geselecteerde geschenkideeën voor reizigers zijn op het uitgangspunt van diversiteit, originaliteit en innovatie gebaseerd, om met de meeste smaken rekening te houden. Hier zijn 15 fantastische opties.

1. Een elektrische handwarmer

Is de reiziger in je leven een fan van bergactiviteiten, skiën en alles wat met sneeuw te maken heeft? Een elektrische handwarmer zou dan een geweldig geschenk voor deze levensgenieter kunnen zijn.

Dit object geeft tussen de zes en acht uur lang warmte af. De meeste modellen hebben een temperatuurbereik van 45 tot 85 graden Celsius. Daarnaast kan men het ook voor het verwarmen van de voeten gebruiken.

2. Een draagbaar koffiezetapparaat

Het vinden van een fatsoenlijke kop koffie kan een complexe missie zijn als je op een afgelegen plek kampeert. Een draagbaar koffiezetapparaat is dus geweldig om te geven. Zorg ervoor dat hij geen stroom nodig heeft en snel werkt.

3. Een universele adapter

Een van de grootste verrassingen tijdens het reizen is het aansluiten van apparaten, aangezien de elektrische infrastructuur van bestemming tot bestemming kan verschillen. Het kan apparaten onbruikbaar maken, maar reizigers met universele adapters hebben geen problemen. Zoals je kunt zien, is het een praktisch en nuttig geschenk.

4. Een waszak

Dit soort product kan veel problemen voor wandelaars in enkele minuten oplossen. Het bespaart hen ook geld vanwege de hoge prijzen van het wassen van wasgoed op populaire bestemmingen. De tas bevat een flexibel wasbord zodat de was overal gedaan kan worden. Er zijn ook sneldrogende handdoeken, opblaasbare hangers en zelfs waslijnen te koop.

5. Een draagbare luchtbevochtiger

Witte luchtbevochtiger

Veel mensen houden niet van de airconditioning in hotels, omdat dit tot het soort keelongemak kan leiden dat kan verergeren. Een draagbare luchtbevochtiger (Spaanse link) is dus een nogal interessant geschenk voor reizigers, omdat dit het thermisch comfort verhoogt en de kans op infectie vermindert.

6. Een reizigers-shirt

Dit is perfect voor diegenen die reizen en niet bekend zijn met de taal van het land van bestemming, een situatie die het vaak moeilijk maakt om de weg te vragen. Men kan met dit product alle communicatieproblemen oplossen, aangezien het shirt een groot aantal universele tekens weergeeft om een efficiënte communicatie te garanderen.

7. GPS voor koffers

Een koffer kwijtraken op de luchthaven of het slachtoffer worden van diefstal is niet ongebruikelijk voor wie regelmatig reist. De GPS voor koffers is daarom een geschenk waarmee de reiziger zich altijd veilig zal voelen over waar zijn bagage is, vooral wanneer hij waardevolle spullen bij zich heeft.

8. Een rust-set voor op reis

De rust-set is heel geschikt voor in het vliegtuig, omdat lange reisuren op veel manieren oncomfortabel kunnen zijn. Deze geschenkoptie bestaat uit een speciaal nekkussen en oordopjes om ongemak onderweg te verminderen.

9. Een slimme rugzak

De volgende van onze geschenkenideeën voor reizigers is een slimme rugtas. Het voordeel hiervan is dat de globetrotter direct beschikt over diverse nuttige zaken. De rugzak heeft verschillende vakken en is waterdicht. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om alle elektronische apparaten op te laden. Het is een nuttig geschenk met een lange levensduur.

10. Een slim hangslot

Dit soort hangslot kan het risico op inbraak in een koffer verkleinen en de tijd die nodig is om deze te openen verlengen. Een aantal varianten zijn zelfs van Bluetooth voorzien en andere vereisen een vingerafdruk. Het beste van alles is dat je een bericht op je mobiele telefoon kunt ontvangen wanneer iemand anders dan jij het slot probeert te openen.

11. Een oplader met geïntegreerd zonnepaneel

Groep wandelaars

Toegang hebben tot de grootste energiebron, de zon, is geweldig als je reist. Zo is een oplader met geïntegreerd zonnepaneel dan ook een onverslaanbaar geschenk voor elke wandelaar. Dit komt omdat het hen helpt bij het opladen van hun elektrische apparaten en het is vrij milieuvriendelijk.

12. Een draagbare stomer

Dit kleine apparaat neemt minder ruimte in beslag dan een strijkijzer, heeft geen snoeren, elimineert nare geurtjes en je kunt het ook gebruiken om kreukels in je kleding te verwijderen. Weinig dingen zijn nuttiger onder reizigers dan dit schijnbaar magische alternatief.

13. Een mobiele telefoonhouder voor vliegtuigen

Niet alle vliegtuigen bieden entertainment. Het hebben van een houder voor een mobiele telefoon die zich aanpast aan het vliegtuig is dan misschien wel het beste antwoord. De reiziger hoeft dan alleen maar wat media te downloaden, dat is alles. Zoals je je kunt voorstellen, zal het de reis een stuk plezieriger maken.

14. Een draagbare modem

Beschikken over internet is een must-have in het leven van de meeste mensen, maar het is nog relevanter voor degenen die niet bekend zijn met de plek waar ze zich bevinden. Dit is de reden waarom een draagbaar modem bepaalde problemen van reizigers op kan lossen. De enige vereiste hierbij is het beschikken over een lokale simkaart.

15. Geschikte schoenen

Geschikt schoeisel hebben voor elk soort klimatologische uitdaging en moeilijk terrein kan nooit kwaad. Stevige schoenen zijn dus noodzakelijke items voor mensen met een groot verlangen om te reizen. Je weet het misschien niet, maar er zijn veel opties voor dit soort geschenk in diverse prijsklassen.

Denk als een reiziger voor goede geschenkideeën

Tot slot, verplaats jezelf eens in de schoenen van reizigers om met originele geschenkideeën te komen. Beschouw de nuttigheid als de eerste factor wanneer je ze selecteert. Het geschenk dat het beste bij reisfanaten past, is meestal een praktisch en nuttig voorwerp.


Alle aangehaalde bronnen zijn grondig gecontroleerd door ons team om hun kwaliteit, betrouwbaarheid, actualiteit en geldigheid te waarborgen. De bibliografie van dit artikel werd beschouwd als betrouwbaar en wetenschappelijk nauwkeurig.Deze tekst wordt alleen voor informatieve doeleinden aangeboden en vervangt niet het consult bij een professional. Bij twijfel, raadpleeg uw specialist.