About Us

Wie wij zijn

Wij willen je de antwoorden geven op al je zorgen over ziekten, behandelingen, geestelijke gezondheid, voeding, het leven als koppel, moederschap, de thuisomgeving en meer.

Al 10 jaar – en met de hulp van een compleet team van schrijvers, redacteurs en gezondheidsdeskundigen – hebben wij ernaar gestreefd een complete bibliotheek op te bouwen van meer dan 10.000 artikelen met informatie die interessant is, ondersteund wordt door bewijsmateriaal en vooral gemakkelijk te begrijpen is.

Je goed voelen en in goede gezondheid verkeren is een gemeenschappelijk doel van mensen. Vandaar de behoefte om te leren over goede gewoonten en toegang te krijgen tot middelen om de levensstijl te verbeteren. In dit proces rijzen natuurlijk honderden twijfels. Bij Gezonder Leven werken we er voortdurend aan om onze gebruikers te ondersteunen, te inspireren en te begeleiden.

Wij vereenvoudigen complexe gezondheidsvraagstukken en richten ons op het geven van duidelijke, beknopte en betrouwbare antwoorden om je te helpen de beste beslissingen te nemen met betrekking tot ziekten, voeding, geestelijke gezondheid, gewoonten, relaties, huis, moederschap en meer.

Onze gemeenschap

Naast het ontvangen van meer dan 3.400.000 maandelijkse bezoeken op onze website, breidt onze gemeenschap zich uit naar verschillende sociale netwerken. Onze gemeenschap is goed vertegenwoordigd op onze belangrijkste sociale netwerken zoals Facebook en Pinterest.

Onze waarden

Als merk dat gezondheid en welzijn promoot in een gemeenschap van miljoenen lezers, zijn we ons bij Gezonder Leven bewust van de impact van onze inhoud. Daarom nemen we de verplichting en verantwoordelijkheid op ons om positieve veranderingen teweeg te brengen, niet alleen bij onze gebruikers, maar ook op milieu- en maatschappelijk niveau.

Zonder de professionaliteit uit het oog te verliezen, werkt ons team met empathie en respect voor diversiteit en inclusie. Wij willen alle mensen in staat stellen een actieve rol te spelen in het beheer van hun gezondheid en alles wat daarmee samenhangt.

Redactionele verplichting
Redactionele verplichting

Wij streven ernaar redactionele inhoud van hoge kwaliteit te leveren. Wij creëren artikelen op basis van rigoureus onderzoek en vereenvoudigen complexe onderwerpen zodat iedereen ze kan begrijpen.

Gegarandeerde kwaliteit
Gegarandeerde kwaliteit

De informatie die je hier vindt, wordt ondersteund door betrouwbare studies en referenties die kunnen worden geraadpleegd in links of bibliografieën. Bovendien worden de onderwerpen periodiek bijgewerkt wanneer er nieuwe ontwikkelingen zijn.

Verificatie door deskundigen
Verificatie door deskundigen

Elk artikel wordt gecreëerd, beoordeeld en geverifieerd door professionals op elk gebied. We hebben een compleet team bestaande uit journalisten, redacteuren, artsen, voedingsdeskundigen, psychologen, tandartsen en andere medewerkers.

Inhoud afgestemd op het belang ervan

Wij stellen strenge criteria voor de creatie van onze inhoud. Wij willen niet alleen informeren, maar ook in contact komen met onze gebruikers. Daarom zorgen we voor elk detail; van het onderzoeksproces, tot de mening van experts in elk onderwerp, tot de implementatie van een taal die toegankelijk, begrijpelijk en inclusief is.

Search

Onze inhoud is gebaseerd op bewijs of professionele criteria, met de toewijding om nauwkeurige en betrouwbare informatie te verstrekken.

Search

Onze klinische inhoud ondergaat een beoordelingsproces met professionals uit de gezondheidszorg om de nauwkeurigheid van de informatie te garanderen.

Search

We betrekken meerdere stemmen, identiteiten en perspectieven om een diverse en inclusieve inhoud te garanderen.

Ons team van deskundigen

Het is ons duidelijk dat gezondheid en welzijn niet lichtvaardig mogen worden opgevat. Daarom bevestigen wij onze toewijding om informatie van de hoogste kwaliteit te verstrekken door professionals uit verschillende gezondheidsgebieden in ons team op te nemen.

Artsen, voedingsdeskundigen, apothekers, psychologen, fysiotherapeuten, trainers, biologen en deskundigen op andere gebieden sluiten zich bij ons aan om ons te ondersteunen in onze missie om jou te begeleiden met nauwkeurige, betrouwbare en op bewijsmateriaal gebaseerde inhoud.

Eliana Delgado Villanueva
Eliana Delgado Villanueva

Vertaler en tolk, en voedingsdeskundige

Saúl Sánchez Arias
Saúl Sánchez Arias

Voedingsdeskundige en diëtist

Elisa Morales Lupayante
Elisa Morales Lupayante

Pedagoog in lichamelijke opvoeding en voedingsdeskundige

Karla Henríquez
Karla Henríquez

Doctor en master in esthetische geneeskunde bij veroudering

Isbelia Esther Farías López
Isbelia Esther Farías López

filosoof

Anna Vilarrasa
Anna Vilarrasa

Voedingsdeskundige en diëtist

Perfil Ruben

Schrijf ons

Jouw mening is erg belangrijk voor ons!
Als je vragen, opmerkingen of suggesties hebt, kun je via e-mail contact opnemen met onze redactie.