Gezonder Leven

is één van de meest gelezen Nederlandstalige website over gezondheid en welzijn.

Op onze website vind je bijdrages over een grote verscheidenheid aan onderwerpen: ziektes en behandelingen, welzijn, natuurlijke remedies, diëten en recepten, psychologie, relaties, moederschap en lifestyle. Alle inhoud is geschreven door ons team van gezondheidsspecialisten met gebruik van wetenschappelijk onderzoek, farmaceutische ontdekkingen en het laatste nieuws op elk gebied.

Met onze artikelen, filmpjes, informatieve illustraties, interviews en reportages, professioneel en strikt geproduceerd door ons team, zijn we leidend geworden op het gebied van het delen van gezondheidsinformatie.

Ons team

Rubén Zaballos

CEO

Gema Sánchez

Editor-in-Chief

Alberto Turrión

Marketing

Dankzij de inspanningen van ons management, is Gezonder Leven beschikbaar in 23 talen, heeft de steun van 300 professionals die de kwaliteit garanderen, en wordt gelezen in meer dan 60 landen.

Onze volgers

De beloning voor onze inzet zijn meer dan 135.000 volgers die onze publicaties op Facebook lezen. Zij zijn wat ons motiveert om elke dag te verbeteren en te groeien.

Bij Gezonder Leven zetten we ons in om te leren en gaan we voor informatie van hoge kwaliteit. Om dit te bereiken vertrouwen we op specialisten in verschillende gebieden, vooral met betrekking tot de gezondheidszorg, medische en gezondheidsontdekkingen, psychologie, schoonheid en lifestyle.


Daarnaastwordt Gezonder Leven ondersteund door het MContigo merk, een garantie voor kwaliteit als leidend bedrijf op het gebied van digitale publicaties, verantwoordelijk voor meer dan 80 websites wereldwijd, met maandelijks meer dan 100 miljoen bezoekers. Andere Nederlandse publicaties van MContigo zijn:

Andere Nederlandse publicaties van MContigo zijn:

Neem contact met ons op

Heb je medisch advies nodig?

Helaas kunnen we je niet persoonlijk adviseren, maar je kunt onze Gezondheidsgids gebruiken, waarin je professionele gezondheidsinformatie kunt vinden. Als je je in een kritieke situatie bevindt, bel dan 112!

Wil je ons een commercieel aanbod doen? Je wilt ons een product of dienst aanbieden?

We vragen je om dan een e-mail te sturen naar ons team voor ontwikkeling en verspreiding.

Wil je onze inhoud gebruiken?

Stuur een e-mail naar onze juridische afdeling.

Wil je adverteren op onze website?

Neem contact op met onze advertentieafdeling.

Vestigingen

C/ Concejo 13
Salamanca, Spanje
CP: 37002