Recept met gember en honing met anti-carcingene werking

Honing en gember zijn een krachtige bron van antioxidanten die je gezondheid op verschillende manieren kunnen bevorderen, onder meer door de groei van kankercellen te helpen verhinderen.

Gemberwortel is de laatste jaren steeds populairder geworden als een krachtig anti-kankermiddel en het is mogelijk zelfs nog effectiever dan de meeste conventionele medicijnen die gebruikt wordt om deze ziekte te behandelen.

Gember is een wortel die wereldwijd wordt gebruikt om een speciale smaak aan maaltijden toe te voegen en het wordt ook gebruikt om een hoop gezondheidsbehandelingen te maken. Niet veel mensen weten dat deze verrukkelijke wortel ook anti-kanker eigenschappen heeft, die de sleutel kunnen zijn om deze ziekte te overwinnen wanneer deze nog niet te ver is ontwikkeld.

Waarom is gember beter dan sommige kankermedicijnen?

Een onderzoek uitgevoerd door de Georgia State University ontdekte dat het extract van gember de afmetingen van prostaattumors bij muizen tot wel 56% verkleinde. Dankzij dit onderzoek konden wetenschappers de anti-kanker voordelen van gember en de rol om tumorafmetingen te verkleinen observeren.

Daarnaast is vastgesteld dat het een rijke bron van antioxidanten is, die je gezondheid op veel verschillende manieren kan verbeteren. Hoe komt het dat soms gezegd wordt dat gember mogelijk effectiever is dan commerciële medicijnen voor het bestrijden van kanker?

Gemberpoeder

Alhoewel dokters medicijnen voorschrijven als de ‘enige optie’ voor het bestrijden van deze ziekte, is de waarheid dat ze in sommige gevallen de gesteldheid van de patiënt verergeren en de groei van tumoren versnellen, waardoor hun vaardigheid om te herstellen verminderd wordt. De medicijnen lijken misschien effectief voor het bestrijden van een ziekte zoals kanker, maar de potentiële bijwerkingen kunnen juist meer kwaad dan goed doen, waarbij in sommige gevallen de levensverwachting van de patiënt soms verlaagd wordt.

We willen duidelijk zijn dat we niet impliceren dat patiënten hun medisch goedgekeurde behandeling voor kanker zouden moet laten vallen, maar we willen wel een effectieve alternatieve aanvulling introduceren die je kan overwegen als een methode om deze ziekte aan te pakken.

Gember is een goedkoop product dat makkelijk te bereiden is en de resultaten kunnen verbazingwekkend zijn, zo lang je het regelmatig consumeert. Gember heeft zo goed als geen schadelijke bijwerkingen voor het lichaam. In plaats van het versnellen van de groei van kwaadaardige tumoren is het bewezen dat het de groei van prostaatkankercellen verhindert.

Andere studies geven juist aan dat gember mogelijk een negatief effect op kankergroei heeft, maar diezelfde onderzoeken hebben laten zien dat gember bevorderlijk kan zijn tegen 101 andere ziektes.

Gember en honing om kanker te bestrijden

Honing

Dit recept met gember en honing is online erg populair geworden, nadat een hoop personen aangegeven hebben dat het hen heeft geholpen in de strijd tegen kanker. Kankerpatiënten die dit recept gebruikt hebben, gaven aan dat hun toestand verbeterde of zij de ziekte overwonnen zonder operaties of chemotherapie.

Ingrediënten

Bereiding

  • Schil en was de gemberwortel. Rasp en meng het met de honing. Bewaar dit mengsel in een pot en consumeer twee tot drie eetlepels per dag.
  • Het is belangrijk dat je een houten of plastic lepel gebruikt.

Smeersel met knoflook en gember om kanker te bestrijden

Knoflook

Dit krachtige recept dat knoflook en gember gebruikt, combineert de anti-kanker eigenschappen van deze twee ingrediënten in een effectief geneesmiddel.

Aan de ene kant hebben verscheidene onderzoeken laten zien waarin werd gesteld dat knoflook eigenschappen heeft die helpen om maag- en darmkanker te voorkomen en bestrijden. Het heeft ook belangrijke voordelen voor het bestrijden van andere soorten kankers, waaronder borst-, prostaat-, long- en blaaskanker. Gember heeft aan de andere kant erg positieve resultaten laten zien wanneer het gebruikt wordt om colon- en prostaatkanker te behandelen.

Deze pasta die gemaakt is van knoflook en gember is erg gezond en kan een effectieve manier zijn om kanker aan te pakken.

Ingrediënten

  • 120 gram knoflook
  • 120 gram gember
  • 1 eetlepel olijfolie (15 ml)

Bereiding

  • Meng alle ingrediënten in een kom. Verwerk ze vervolgens in een blender om ervoor te zorgen dat ze goed gemengd zijn en je een egaal smeersel krijgt.
  • Je kan dit als een saus gebruiken om je maaltijden aan te vullen, maar je kan het ook rechtstreeks consumeren (één of twee eetlepels per dag).
Categorieën: Opvallend Tags:
Bekijk Ook