Hoe trek je de aandacht van een man zonder opdringerig te zijn?

Het lijkt misschien tegenstrijdig. Als je echter een man wil versieren en zijn aandacht trekken, dan is het belangrijk dat je onafhankelijk overkomt. Je moet hem tonen dat je hem in je leven niet nodig hebt.
Hoe trek je de aandacht van een man zonder opdringerig te zijn?
Isbelia Esther Farías López

Geschreven en geverifieerd door de filosoof Isbelia Esther Farías López.

Laatste update: 09 augustus, 2022

Bij sommige vrouwen is weten hoe de aandacht van een man trekken een aangeboren vaardigheid. Niet iedereen van ons is echter vaardig in deze kunstvorm. Alles heeft te maken met de toepassing van de verleidingsinstrumenten die mannen echt niet kunnen weerstaan.

Het belangrijke aspect is hen niet alles in één keer te tonen. Je moet daarentegen de situatie eigen handen houden en er op die manier voor zorgen dat ze terugkeren voor meer. Jij moet het initiatief nemen.

Wees niet te voortvarend

Mannen voelen zich meer op hun gemak wanneer ze de controle over hun emotionele leven hebben. Zij moeten het gevoel hebben alsof zij de vrouw verleiden tot wie ze zich aangetrokken voelen. Het idee is dus hen te leiden zonder dat ze weten dat jij dat doet.

Voor hen is het belangrijk dat ze zich aangenaam en vol vertrouwen voelen bij de stappen die ze zetten. Dit is de reden waarom je hen zal afschrikken als je te voortvarend bent. Ze zullen dan het gevoel hebben dat ze onder druk staan.

Wanneer een vrouw te opdringerig is, hebben ze de neiging om te vluchten. Dat kan het gevolg zijn van angst voor een verbintenis waarvoor ze niet klaar zijn.

Of het kan ook erger zijn. Ze zullen haar alleen benaderen voor een seksuele ontmoeting. Zodra ze haar in bed hebben gekregen, verdwijnen ze dan zonder iets te laten weten.

Dit alles betekent dat de kans klein is dat je een positief resultaat zal krijgen als je opdringerig bent.

We hebben het dus gehad over wat je niet moet doen. Laten we nu eens kijken wat je wel moet doen.

Tips hoe je de aandacht van een man krijgt

1. Laat contact toe als je de aandacht van een man wil krijgen

Laat contact toe

Je moet zorgen voor vrijblijvend contact. Op die manier geef je hem de kans om jou te benaderen. Een speciale en diepgaande blik en een glimlach zullen helpen om een gesprek uit te lokken.

Je moet ook naar zijn verhalen luisteren, zelfs naar die clichématige en goedkope versiertrucjes. Daarnaast moet je tonen dat je oprecht geïnteresseerd bent in wat hij zegt.

Van de gesprekken moet je profiteren om met hem een band tot stand te brengen. Geef hem het gevoel dat jij de enige persoon bent met wie hij ooit zal willen samenzijn.

2. Hou het mysterie in stand

Zodra je met elkaar begint te praten, zal je uiteindelijk plannen maken om samen tijd door te brengen of een afspraakje te maken. Tijdens dit afspraakje moet je hem jou laten versieren. Geef hem ook het gevoel dat hij belangrijk is.

Afspraakjes zijn de perfecte gelegenheden om elkaar beter te leren kennen en te zien of het echt klikt tussen jullie.

Het is raadzaam hem niet elk detail over je leven te vertellen. Het mysterie in stand houden is de sleutel om de aandacht van een man vast te houden. Halve antwoorden geven is een heel verleidelijke manier om dit te doen. Dat zal er immers voor zorgen dat hij terugkeert voor meer.

De tijden zijn misschien veranderd. Toch is het altijd het beste om op het eerste afspraakje seks te vermijden. Doen alsof je moeilijk te krijgen bent, houdt hem geïnteresseerd. Het zorgt ervoor dat hij nog meer naar jou verlangt.

3. Straal vertrouwen uit als je de aandacht van een man wil krijgen

Om de aandacht van een man te krijgen moet je ervoor zorgen dat hij weet hoeveel je geniet van je vrije tijd, je ontmoetingen met vrienden en nieuwe mensen ontmoeten.

Mannen bewonderen onafhankelijke vrouwen vol vertrouwen. Ze denken dat die vrouwen zich niet met hun leven zullen bemoeien. Een onafhankelijke houding aannemen zal een man alleen maar laten verlangen om dichter bij jou te komen en de band te verdiepen.

Je moet er op emotioneel vlak ook op voorbereid zijn hem niet te veel onder druk te zetten. Dit kan hem namelijk afschrikken.

Ook dit is een interessant artikel:
7 dingen die relaties kapotmaken

4. Toon hem dat hij jou kan vertrouwen

aandachtig luisteren

Actief luisteren zal hem helpen om zich open te stellen en zijn geheimen te vertellen. Zodra je weet wat zijn voorkeuren in sport, zijn muzieksmaak en andere interesses zijn, zal het heel gemakkelijk voor je zijn om hem te verrassen.

Hem uitnodigen voor een concert van een zanger die jullie beiden graag horen, zal er absoluut voor zorgen dat hij jou nog leuker vindt.

Conclusie

Om de aandacht van een man te krijgen moet je hem een sexy uiterlijk bieden, met jouw vriendelijke glimlach pronken en een vrouw vol vertrouwen zijn die weet wat ze wil. Dit zijn de sleutels om een man geïnteresseerd te houden!


Alle aangehaalde bronnen zijn grondig gecontroleerd door ons team om hun kwaliteit, betrouwbaarheid, actualiteit en geldigheid te waarborgen. De bibliografie van dit artikel werd beschouwd als betrouwbaar en wetenschappelijk nauwkeurig.


  • Singh, R., Yeo, S. E. L., Lin, P. K., & Tan, L. (2007). Multiple mediators of the attitude similarity-attraction relationship: Dominance of inferred attraction and subtlety of affect. Basic and Applied Social Psychology, 29(1), 61-74.

Deze tekst wordt alleen voor informatieve doeleinden aangeboden en vervangt niet het consult bij een professional. Bij twijfel, raadpleeg uw specialist.