De mooiste ronding van een vrouw is haar glimlach

Een oprechte glimlach ontstaat zonder erover na te denken en is een weerspiegeling van iemands innerlijke welzijn. Een oprechte glimlach kan ons helpen om tevreden over onszelf te zijn en contact te maken met anderen.
De mooiste ronding van een vrouw is haar glimlach

Laatste update: 24 februari, 2019

Op sommige dagen is het vrijwel onmogelijk om een glimlach op te zetten. Je humeur keldert omlaag, je raakt overweldigd door stress, de dag begint met veel meer spanningen dan hoop en het is zelfs moeilijk om je aan te kleden wanneer je jezelf zo voelt.

Het is echter vast wel meer dan eens voorgekomen dat je over straat liep en een vreemde tegenkwam die zonder reden naar je glimlachte en dat jij vrijwel zonder hierbij stil te staan terug lachte.

Een glimlach is prachtig: je hele gezicht gaat ervan stralen en het kan je in staat stellen contact te maken met de mensen om je heen. Daarnaast wordt ook weleens gezegd dat een glimlach de mooiste ronding is die een vrouw kan hebben.

Daarom willen we je aanmoedigen om jezelf te bevrijden van innerlijke strijd, om je angsten te vergeten en gewoon te lachen. Een glimlach zou altijd oprecht moeten zijn. Het zou nooit moeten dienen als een masker waar je jezelf achter kunt verbergen.

Ware schoonheid zit verborgen in geluk. Je moet mogelijk veel dingen doormaken en veel uitdagingen overwinnen om gelukkig te kunnen worden. In dit artikel nodigen wij je uit om samen met ons te reflecteren op de glimlach.

1. De mooiste glimlach is eentje die jou innerlijke welzijn weerspiegelt

Misschien ben je het met ons eens als we zeggen dat niets zo dapper is als een persoon die zelfs wanneer zijn ziel aan diggelen ligt nog een glimlach op zijn gezicht kan bewaren.

Toch willen wij je erop wijzen dat je dit beter niet kunt doen. Niemand zou zichzelf de helft van het leven voor moeten doen als iets geheel anders dan het gevoel zegt.

Wanneer je volkomen terneergeslagen bent, moet je dit accepteren en er op de juiste manier mee om leren gaan. Je zou geen maskers op moeten zetten, omdat je hiermee mogelijk bepaalde emotionele gemoedstoestanden kan verdoezelen.

De droevige glimlach van een vrouw

Een glimlach is de krachtigste vorm van taal waar wij als mensen over beschikken. Het beeld van iemand die glimlacht zit vol boodschappen die ons direct in verband kunnen brengen met onze emotionele intelligentie.

Geloof het of niet, maar je hersenen zijn ook in staat onderscheid te maken tussen een droevige en een gelukkige glimlach. Het ligt niet slechts aan de lichte ronding van de mond. Je emoties kunnen duidelijk overgebracht worden door middel van je ogen, gebaren, stem en houding.

Daarom maakt het niet uit of je de dag tegemoet gaat met een lach op je gezicht wanneer je eigenlijk immens verdrietig bent. Vroeg of laat zal iemand dit toch wel aan je merken. Niemand kan zijn gevoelens voor altijd verborgen houden en het is ook helemaal niet gezond om dit te doen.

Verdriet

Een droevige glimlach op het gezicht van een vrouw is alles behalve mooi. Het is een uitnodiging voor melancholie en de drang om al haar pijn te onthullen. Zorg ervoor dat dit geen chronische gewoonte wordt en probeer anderen ook niet voor de gek te houden door te zeggen dat alles goed gaat en dat er niets aan de hand is.  

  • Neem de tijd die je nodig hebt voor jezelf. Haal elke knoop die jou van je lucht en geluk berooft uit elkaar. Vergeet die belangrijke verplichting om voor jezelf te zorgen en je emoties op de juiste manier te handhaven niet.
  • Alles dat verwaarloosd wordt, gaat verloren en alles dat verzorgd wordt, zal herstellen. Maak dus opnieuw contact met je hart, zodat je glimlach wederom de mooiste ronding van je lichaam wordt.

2. Een glimlach is een geweldig verleidingswapen

Je hoeft helemaal niet in het perfecte maatje te passen om aantrekkelijk te zijn en je hoeft ook geen dure kleding te dragen, het hipste kapsel te hebben of op de hoogste hakken te lopen. De schoonheid van een vrouw gaat schuil in haar houding, die ze op anderen overbrengt door middel van haar glimlach, energie en zelfvertrouwen.

Haren

Wat betekent een glimlach?

Natuurlijk is het wel goed om te onthouden dat een glimlach niet alleen bedoeld is om iemand te verleiden. Meestal heeft degene die een glimlach op het gezicht draagt helemaal geen bijbedoelingen.

Een glimlach zou een weerspiegeling moeten zijn van hoe je je van binnen voelt. En toch heeft het tegelijkertijd een geweldige magnetische aantrekkingskracht.

  • Het is het charisma, het gevoel dat je overbrengt en de zekerheid die ermee gepaard gaat.
  • De meest verleidelijke glimlach is een ongedwongen. Eentje waar woorden geen invloed op hebben. Een glimlach die op iemands gezicht komt wanneer hij/zij in de verte staart en tevreden is met de eigen gedachten en zich goed voelt.
  • Het is belangrijk om te onthouden dat een glimlach een geweldige manier is om mogelijk snel en volledig in contact te komen met andere mensen.
  • Gelach is aanstekelijk, omdat je hersenen voornamelijk gestuurd worden door positieve emoties.

Positieve dingen kunnen ons helpen om te overleven en ervoor zorgen dat we ons beter aan kunnen passen aan onze omgeving. Wellicht moeten we daarom ter conclusie even terugkomen op iets dat we aan het begin van dit artikel ook al zeiden…

Gebruik nooit een glimlach om je zorgen te verbergen en anderen wijs te maken dat je ongelooflijk sterk bent. Iemand die werkelijk sterk is, is in staat het toe te geven wanneer hij verdrietig is.

Deze persoon leert met dit verdriet om te gaan en dit verdriet te gebruiken om met nog meer kracht, waardigheid en schoonheid door het leven te gaan. Jouw glimlach is het meest spectaculair wanneer deze werkelijk oprecht is.


Alle aangehaalde bronnen zijn grondig gecontroleerd door ons team om hun kwaliteit, betrouwbaarheid, actualiteit en geldigheid te waarborgen. De bibliografie van dit artikel werd beschouwd als betrouwbaar en wetenschappelijk nauwkeurig.Deze tekst wordt alleen voor informatieve doeleinden aangeboden en vervangt niet het consult bij een professional. Bij twijfel, raadpleeg uw specialist.