8 fouten die mannen maken tijdens seks

Vrouwen houden net zoveel van seks als mannen, dat is een feit. Ze houden echter ook van goede seks, en er zijn dankzij pornofilms helaas nog veel clichés waar mannen graag gebruik van maken.
8 fouten die mannen maken tijdens seks

Laatste update: 15 januari, 2019

Ook al denken de meeste mannen dat ze beter in bed zijn dan dat ze eigenlijk zijn, hebben wij het laatste woord en voor veel van ons zijn er veel fouten die mannen maken tijdens seks.

Laten we er eens open over zijn. De waarheid is dat vrouwen net zoveel van seks houden als mannen. Uiteraard genieten we er alleen maar volledig van wanneer onze seksuele partner het goed doet en ons laat genieten. Helaas is dit niet altijd het geval.

Vandaag de dag praten partners en vrienden veel opener over seks, waardoor het normaal is om te horen dat een man aan zijn collega vertelt waarom hij een ‘expert’ is.

Toch hebben de meeste vrouwen een onbevredigd gevoel en de waarheid is dat de mannen het bijna nooit opmerken, aangezien veel vrouwen over het algemeen discreet en te ‘aardig’ zijn, om hun gevoelens te sparen.

Communicatie speelt een erg belangrijke rol om voorkeuren, fantasieën en begeertes in een relatie te onthullen. Dit is echter iets waar stellen vaak falen, vanwege vele mythes, culturele trends en vergissingen die er toe leiden dat mannen denken dat ze het goed in bed doen, terwijl hun partner in de realiteit niet volledig geniet.

In dit artikel zullen we een aantal veel gemaakte fouten delen die mannen maken tijdens seks, voor mannen die mogelijk overmoedig zijn en denken dat ze geweldig in bed zijn.

Misschien ook interessant:
De acht populairste seksuele fetisjen

Acht fouten die mannen maken tijdens seks

Streel alsjeblieft goed of doe het helemaal niet

De clitoris is veel gecompliceerder dan de penis, maar er is geen twijfel over mogelijk dat dit één van onze grootste zwaktes is tijdens seks. Mannen, wees voorzichtiger wanneer je de clitoris aanraakt, aangezien het een erg gevoelig onderdeel van het lichaam is waar je van moet weten hoe je het correct stimuleert.

De meerderheid van jullie zijn erg ruig wanneer jullie de clitoris aan willen raken, zonder te realiseren dat dit simpelweg het plezier dat we willen voelen ‘blokkeert’.

Leer hoe je met onze borsten moet spelen

De meerderheid van ons vindt het fijn als onze borsten aangeraakt worden, aangezien het één van de gevoeligste delen van het lichaam is. Sommigen doen het echter op een extreem ruige manier, net alsof het voetballen zijn of iets dergelijks, waardoor geblokkeerd wordt wat we willen voelen.

Het is waar dat passie ons gek maakt… maar wees alsjeblieft een beetje voorzichtiger.

Het gaat niet om de kwantiteit, maar de kwaliteit

Dit is nog één van de grote fouten die mannen maken, aangezien de meerderheid meer waarde hecht aan kwantiteit en niet kwaliteit. De mogelijkheid om meerdere orgasmes te hebben wordt namelijk geassocieerd met jeugdigheid en mannelijkheid.

Er is geen twijfel over mogelijk dat mannen op het gebied van alles competitief zijn, vooral op het gebied van intieme relaties. Daarom scheppen mannen vaak op over hun records. Getallen zijn erg belangrijk voor hen, omdat deze gemeten en vergeleken kunnen worden, waardoor ze zich beter voelen.

Ze zijn zich echter nog steeds niet bewust van het feit dat kwaliteit veel belangrijker is voor vrouwen.

Je spendeert niet genoeg tijd aan het voorspel

Lieve mannen: penetratie is niet het enige genot, dus verwacht niet dat we een verzadigd gevoel hebben als dat het enige is dat je doet. We hebben lichamen vol met gebieden die je kan ontdekken en daarom kan je er zeker van zijn dat als je dat niet doet, de vrouw geen verzadigd gevoel zal hebben.

Sla niet teveel op onze billen

Een pets tijdens de piek van de passie is niet verkeerd en kan zelfs iemand seksueel opwinden. Maar continu, net als of je haar billen eraf slaat, gaat te ver en is niet meer iets goeds.

Er is niks beter dan fluisteren

Als je de liefde bedrijft is er niks beter dan ‘ik hou van je’ of iets anders liefs te zeggen. Maar bijna altijd laat je je meeslepen tijdens meer ruige en vleselijke seks. Zeg geen dingen als ‘Vind je het lekker?’ of ‘Doe ik het goed?’. Stop er gewoon mee en verveel ons niet.

Maak je niet druk en vraag niet of we het lekker vinden, en je zal het waarschijnlijk wel uitvinden.

Eet onze oren niet op

Hoe is het mogelijk dat een ondergesabbeld oor erotisch is? Het klopt dat het oor vaak een gevoelig onderdeel van het lichaam kan zijn, maar overdrijf alsjeblieft niet. Lichtjes met de tong strelen is genoeg en niemand geniet ervan als iemand praktisch hun oor opeet, waardoor het onder het slijm zit.

Zuig niet aan onze grote tenen

Wat voor een rare fetisj is dit?! De meeste van ons genieten hier niet van en het is helemaal niet normaal. Voor velen is er niks viezer dan de voeten.

En jij? Wil jij nog een aantal fouten die mannen maken tijdens seks toevoegen aan de lijst? 


Deze tekst wordt alleen voor informatieve doeleinden aangeboden en vervangt niet het consult bij een professional. Bij twijfel, raadpleeg uw specialist.