5 gewoontes waardoor je borsten gaan hangen

27 januari 2016
Is het mogelijk dat door het dragen van een beha de borsten kunnen gaan hangen, zelfs wanneer dit nou juist is wat je draagt om dat te voorkomen? Zorg ervoor dat je de juiste maat kiest en zorg ervoor dat je een bh hebt die goed past.

Iedereen weet dat je de effecten van de tijd niet kan bestrijden en vroeg of laat bereiken we allemaal een leeftijd waarop we de symptomen van een bepaalde fase in het leven leren te accepteren. Hierdoor zou je denken dat je borsten er niet meer hetzelfde uitzien als je 40 of 60 jaar oud bent, want met het verstrijken van de tijd verliezen ze hun stevigheid, waardoor ze uiteindelijk gaan hangen. Er zijn echter dingen die je elke dag kunt doen om dit teken van veroudering te vertragen en te voorkomen dat het vroeg begint, omdat sommige van je dagelijkse gewoonten zouden kunnen veroorzaken dat je borsten snel gaan hangen.

Veel factoren kunnen de stevigheid en jeugdige uitstraling van je borsten verminderen, zoals bijvoorbeeld het aantal kinderen dat je borstvoeding hebt gegeven, dramatische veranderingen in gewicht en zelfs het type beha je draagt. De meeste vrouwen negeren andere belangrijke factoren die ook dit probleem kunnen veroorzaken.

Je borsten zijn een van je aantrekkelijkste kenmerken, een instrument van verleiding en sensualiteit, en door goed voor ze te zorgen kun je zorgen dat ze er langer jong uitzien. In het huidige artikel zullen we een aantal gewoontes laten zien die je moet vermijden als je wilt voorkomen dat je borsten al vroeg hun stevigheid verliezen.

Het dragen van de verkeerde beha

Dit is een van de meest voorkomende boosdoeners en veel vrouwen negeren het. Beha’s zijn gemaakt van flexibel materiaal dat gemakkelijk instelbaar moet zijn om goed te passen, maar veel vrouwen dragen niet de juiste maat. Een slechte pasvorm kan leiden tot hangende borsten. Idealiter moet je kiezen voor de juiste grootte en ervoor zorgen dat hij niet te strak zit. Tot wel 80% van de vrouwen draagt ​​de verkeerde beha. Ben jij daar een van?

Roken

Stoppen met Roken

Roken is een slechte gewoonte, die niet alleen van invloed is op je algemene gezondheid, maar die ook zorgt dat de huid zijn elasticiteit verliest, waardoor je borsten verzakken en je meer rimpels krijgt. Deze slechte gewoonte vermindert de hoeveelheid collageen in de huid en verslechtert de doorbloeding. Het resultaat is dat je huid de tekenen van veroudering al te vroeg laat zien.

Voortdurende schommelingen in gewicht

Dramatisch en plotseling gewichtsverlies kan veroorzaken dat de huid haar stevigheid verliest door vermindering van lichaamsvet. Borsten bestaan ​​uit klieren en vetweefsel en daarom zorgt gewichtsverlies ervoor dat ze gaan hangen. Daaraan verwant zie je vaak hangende borsten bij vrouwen die een dieet volgen waardoor hun gewicht op en neer schommelt. Door het houden van een evenwichtige voeding help je de spanning onder de huid te handhaven, die verantwoordelijk is voor het stevig houden van de borsten. Het is dus het beste om een ​​gezond gewicht te behouden door middel van een evenwichtige voeding.

Geen gebruik maken bescherming tegen de zon

Ondanks de vele waarschuwingen over de risico’s van blootstelling aan de schadelijke stralen van de zon, gebruiken veel vrouwen nog steeds geen zonnebrandcrème om hun huid en hun gezondheid te beschermen. Deze slechte gewoonte is ook van invloed op de stevigheid van de borsten, omdat de hals en de borst het meest zijn blootgesteld aan direct zonlicht. Zonnestralen zorgen ervoor dat de huid verbrandt en veroorzaken rimpels en voortijdige veroudering. Je moet altijd gebruik maken van een goede zonnebrandcrème voordat je je bloot stelt aan uv-stralen en proberen om overmatige blootstelling aan de zon zoveel als je kunt te vermijden.

Het niet doen aan lichaamsbeweging en het hebben van een slechte lichaamshouding

Lichaamsbeweging is een van de sleutels om je borsten stevig en rond te houden. Het is belangrijk om te weten hoe de borst te trainen, omdat bepaalde bewegingen de hoeveelheid collageen in de borsten kunnen verminderen en ervoor zorgen dat ze gemakkelijker gaan hangen. Zorg ervoor dat je ze voldoende ondersteuning geeft tijdens je trainingssessies, vooral als de sessies stevig zijn, en zorg voor een goede lichaamshouding gedurende de dag. Het hebben van een goede houding, zowel tijdens het lopen als tijdens het zitten, zorgt ervoor dat je borsten stevig blijven. Probeer je rug recht en je borst naar voren te houden.

Bekijk Ook