Ziektes behandelen met knoflook, appelazijn en honing

Het eten van een gezond dieet zou een verandering moeten zijn die iedereen zou moeten ondergaan, want het verbetert zowel je gezondheid als je levenskwaliteit. Tegenwoordig ontwikkelen mensen allerlei soorten aandoeningen die een resultaat zijn van slechte eetgewoonten en een ongezonde levenswijze, ook al lijkt het op het eerste gezicht niet zo.

Als je nadenkt over het ontelbare aantal aandoeningen waaraan je gedurende je leven zou kunnen lijden als je geen gezonde gewoontes hebt, zul je zien dat het tijd wordt om te gaan waarderen hoe belangrijk je lichaam is. Je moet het gaan voorzien van de voedingsstoffen die het nodig heeft om goed te kunnen functioneren en die dienen als verdediging tegen een aantal ziekten.

Een manier waarop je dit kunt doen is door je lichaam een extra zetje te geven om gezond te worden door het consumeren van knoflook, appelazijn en honing. Ja, je hebt dat goed gelezen! Deze drie alledaagse ingrediënten zijn waarschijnlijk wel in je keuken te vinden en kunnen veel bijdragen aan je gezondheid en het voorkomen van allerlei ziektes, bijvoorbeeld kanker.

Knoflook

Knoflook

Knoflook is over de hele wereld bekend vanwege de gezonde eigenschappen, vooral als je het rauw eet. Knoflook beschikt over eigenschappen die helpen bij het verlagen van de bloeddruk en het cholesterol en het verbeteren van de bloedcirculatie.

Het bevat ook selenium, een onderdeel dat schade aan de cellen kan voorkomen en genezen, en daarbij bestrijdt het ook nog vrije radicalen. Onderzoekers hebben ontdekt dat er een sterke samenhang is tussen deze eigenschappen en de voorkoming van kanker.

Knoflook beschikt ook over antiseptische eigenschappen die helpen bij de bestrijding van schimmels, virussen en bacteriën, zodat het je beschermt tegen infecties en problemen als verkoudheden en griep.

Appelazijn

Appelazijn

Dit product wordt al lang in de keuken gebruikt, maar buiten de culinaire toepassingen staat het ook bekend om zijn geneeskrachtige eigenschappen, die een aantal gezondheidsproblemen kunnen verlichten, zoals allergieën, acne, bijholteontstekingen, griep, hoge cholesterol, candida, chronische vermoeidheid, contacteczeem, keelpijn, jicht, artritis en maagzuur.

Om gebruik te maken van de voordelen van dit product moet je kiezen voor biologische appelazijn in plaats van de gedistilleerde of synthetische versies.

Honing

Honing

Honing wordt beschouwd als het beste natuurlijke antibioticum van de wereld en het is in staat ons immuunsysteem te versterken, met inbegrip van onze witte bloedcellen, die ons helpen bij het bestrijden van infecties, griep en verkoudheid.

Het voedingsmiddel kan ook worden gebruikt om wonden te behandelen, hoest te verzachten en het genezingsproces te versnellen.

Hoe combineer ik deze ingrediënten om een natuurlijk geneesmiddel te maken?

Denk eraan dat ieder van deze ingrediënten veel te bieden heeft wat betreft je gezondheid en het zijn allemaal krachtige elementen als het gaat om het bestrijden van ziekten. De beste manier om ze te consumeren is door ze te mengen en zo hun effecten te versterken. Als je de knoflook, appelazijn en honing met elkaar mengt, heb je een natuurlijk supermiddel, wat heel erg nuttig zal zijn voor het verlagen van hoge bloeddruk en bij verkoudheid, infecties en andere chronische problemen zoals kanker, astma, artritis, onvruchtbaarheid en impotentie.

Diverse onderzoeken hebben uitgewezen dat het combineren van de eigenschappen van deze drie superfoods een heel sterk middel oplevert dat kankercellen kan bestrijden. Patiënten die met dit mengsel werden behandeld lieten een aanzienlijke verbetering zien.

Je hebt niets speciaals nodig om dit recept te bereiden, behalve deze goedkope ingrediënten. Ook is het heel makkelijk om te maken.

Ingrediënten

  • 250 ml appelazijn
  • 400 gram biologische, ongepasteuriseerde honing
  • 10 teentjes knoflook

En nu?

Meng de ingrediënten in een glazen pot, doe de deksel erop en schudt hem 90 seconden lang. Idealiter moet je dit middel binnen vijf dagen consumeren, want na die tijd gaan de eigenschappen verloren. Je kunt het in de koelkast bewaren, maar denk eraan om altijd de deksel op de pot te laten zitten.

Begin met het nemen van twee eetlepels van dit mengsel zodra je ’s ochtends bent opgestaan. Als je de smaak niet lekker vindt, kun je het verdunnen in een glas water of vruchtensap. Je zult de resultaten na ongeveer twee weken zien.