Vrijen in de badkamer: 5 geweldige posities

Vrijen in de badkamer kan een plezierige ervaring zijn, maar sommige stellen hebben het nog nooit geprobeerd. We stellen 5 standjes voor om je aan te moedigen.
Vrijen in de badkamer: 5 geweldige posities

Geschreven door Carolina Betancourth

Laatste update: 02 november, 2022

Je denkt misschien dat vrijen in de badkamer niet de meest comfortabele plek is om met je partner te vrijen. Toch is het goed om de boel wat op te schudden en wat verschillende ervaringen op te doen. Daarom is het de moeite waard de badkamer af en toe een kans te geven om je liefde te uiten!

Je zult door de eigenschappen van de kamer voorzichtiger moeten zijn, en bepaalde voorzorgsmaatregelen moeten nemen. Beslis dus maar welke seksstandjes je zou willen proberen, en maak je klaar voor een paar leuke, plezierige en hartstochtelijke momenten. Ontdek ze hier!

Wat moet je weten voor je in de badkamer gaat vrijen?

Vrijen in de badkamer is een van de vele manieren om de normale routine in de slaapkamer te doorbreken.

Deze kamer, ook al is het niet een van de meest comfortabele, kan een sensuele en leuke plek zijn om te vrijen. Maar omdat je je passies loslaat, is het raadzaam rekening te houden met enkele veiligheidsmaatregelen om ongelukken te voorkomen.

Antislipmat

Antislipmat

Koop een antislip mat om ongelukken op de gladde vloer te voorkomen. Het rubberen materiaal ervan kleeft aan de vloer en voorkomt uitglijden en vallen. Heb je er geen bij de hand, gebruik dan in plaats daarvan een handdoek.

Gebruik in water oplosbaar glijmiddel

Water kan de wrijving bij het vrijen juist pijnlijk maken. Hoewel sommigen denken dat het vocht vasthoudt, is het eigenlijk niet genoeg om de geslachtsdelen alleen te smeren. Je kunt dus het beste een in water oplosbaar glijmiddel kopen om ongemak te voorkomen.

Condoom

Condooms en water kunnen meestal niet goed met elkaar opschieten, zoals onderzoek in 2018 (Spaanse link) aantoonde. Tijdens de penetratie kan het uitdrogen en irritant zijn voor de vrouw. Bovendien kan er, als er water in komt, meer kans zijn op breuk. Maar, als je toch besluit er een te gebruiken, gebruik dan veel wateroplosbaar glijmiddel en controleer van tijd tot tijd of het nog goed zit.

Seksspeeltjes

Om het ongemak te vermijden dat we net met condooms noemden, of om de ontmoeting leuker te maken, durven sommige stellen het aan om seksspeeltjes te gebruiken. Natuurlijk is het essentieel om na te gaan of ze waterdicht zijn, vooral als ze batterijen gebruiken.

We raden je aan om ook dit artikel te lezen:
Hoe moet je seksspeeltjes steriliseren?

De beste standjes om in de badkamer te vrijen

De beste standjes om te vrijen

Heb je zin om in de badkamer te beginnen vrijen? Hier zijn enkele standjes die je kunt uitproberen.

Romantisch

Allereerst is dit een van de favoriete standjes van veel stellen om onder de douche te vrijen. Het is veilig, laat je genieten van diepe penetratie, en is opwindend voor beiden.

Om het uit te voeren leunt de vrouw met haar armen tegen de muur terwijl haar partner haar streelt en van achteren penetreert.

Doggy style

De klassieke doggy style is perfect om te vrijen in de badkamer. Er is geen gevaar om te vallen, het vergt niet te veel inspanning en het is natuurlijk ideaal voor “wilde seks.”

  • De vrouw rust op handen en voeten op een matje of handdoek.
  • Haar partner, die knielt, penetreert haar van achteren, waarbij hij meestal haar heupen vasthoudt terwijl hij stoot.

Tegen de muur

Vrijen tegen de muur van de badkamer

Om te beginnen is het belangrijk op te merken dat dit standje lichamelijk veeleisender is. Je moet voorzichtig zijn als je tegen de muur wilt vrijen, want een verkeerde beweging kan tot een val leiden.

  • Om ze uit te voeren leunt de vrouw met haar rug tegen de muur en verstrengelt haar benen om zijn lichaam.
  • De man zal veel kracht moeten uitoefenen om haar in de lucht te houden terwijl hij haar penetreert.

Liggende posities

De klassieke posities zijn ook mogelijkheden. Als de badkamer groot genoeg is, kun je ook liggende standjes proberen, zoals de missionarishouding of dominante seksstandjes.

  • Een van beiden ligt op de grond, terwijl de ander de touwtjes in handen neemt.
  • De extra bonus van nat zijn in de douche zal ongetwijfeld veel opwinding aan de daad toevoegen.

Zittende positie

Vind je vrijen onder de douche ongemakkelijk of nogal moeilijk? Wel, je zult er misschien om lachen, maar wat dacht je van vrijen terwijl je op het toilet zit.

  • De man gaat op het toilet zitten, en de vrouw gaat bovenop zitten.
  • Hij kan zich bewegen als dat nodig is om voor stabiliteit te zorgen.

Durf jij deze posities om te vrijen in de badkamer uit te proberen?

Vergeet niet eerst op te warmen! Er zijn verschillende manieren om in de badkamer creatief te worden met het voorspel. Gebruik de zeep om elkaar te masseren of geef elkaar strelingen terwijl jullie beiden douchen. En als je de ontmoeting wilt verlengen, maak dan van de droogtijd gebruik om de actie voort te zetten in het comfort van de slaapkamer.

Het belangrijkste is dat je je fantasie de vrije loop laat. Elke plek kan ideaal zijn om je verlangens op te wekken en verbazingwekkende sensaties te ervaren. Heb je nog nooit de slaapkamer verlaten als het op seks aankomt? Waarom niet als eerste stap je man of vrouw verrassen terwijl hij of zij onder de douche staat? Je zult er geen spijt van krijgen! En je partner ook niet!


Alle aangehaalde bronnen zijn grondig gecontroleerd door ons team om hun kwaliteit, betrouwbaarheid, actualiteit en geldigheid te waarborgen. De bibliografie van dit artikel werd beschouwd als betrouwbaar en wetenschappelijk nauwkeurig.


  • Bolinches, A., 2005. Sexo Sabio. México: Random House Mondadori.
  • Rivas Condo, J. R., Rivas Condo, F. C., Miranda Laborda, M. J., Pizarro Maldonado, P. P., Valencia Camacho, L. F., Quezada Correa, G. C., Quiñonez Guerrero, R. M., & Loor Rivas, M. D. (2018). Resistencia de los preservativos masculinos de látex y su efecto a la exposición en temperaturas menores o iguales a 40°c. Pro Sciences: Revista De Producción, Ciencias E Investigación2(14), 13-17. https://doi.org/10.29018/issn.2588-1000vol2iss14.2018pp13-17

Deze tekst wordt alleen voor informatieve doeleinden aangeboden en vervangt niet het consult bij een professional. Bij twijfel, raadpleeg uw specialist.