Tibetaans elixer voor de eeuwige jeugd

Je kunt deze behandeling twee keer per jaar een maand lang toepassen. De ingrediënten die het bevat zullen helpen bij het voorkomen van ziektes en het bevorderen van een gezonde huid, waardoor rimpels niet ontstaan.
Tibetaans elixer voor de eeuwige jeugd

Laatste update: 10 december, 2015

Dit Tibetaanse elixer voor de eeuwige jeugd bestaat uit een combinatie van drie gezonde ingrediënten die een tal van voordelen bieden voor je lichaam. Daarnaast zal dit elixer helpen huidcellen te regenereren en vroegtijdige veroudering tegen te gaan – dit elixer werkt namelijk van binnenuit, waardoor het in staat is je te helpen je jeugdige uitstraling te behouden.

Wat zijn de ingrediënten van dit Tibetaanse elixer voor de eeuwige jeugd?

Het Tibetaanse elixer voor de eeuwige jeugd is een mengsel van drie welbekende ingrediënten, namelijk citroen, honing en olijfolie. In dit recept worden deze drie uiterst gezonde producten met elkaar gecombineerd, waardoor er een krachtige remedie ontstaat die meerdere ziektes kan helpen voorkomen en de zichtbare tekenen van veroudering kan tegengaan.

Eigenschappen van citroenen

Citroenen
 • Citroenen worden gezien als een van de krachtigste soorten fruit. De vrucht is in staat het lichaam te helen en ziektes tegen te gaan. Citroenen zijn rijk aan voedingsstoffen en kunnen daarom het lichaam helpen bij het elimineren van gifstoffen. Daarnaast kunnen ze ook worden gebruikt als natuurlijk antibioticum.
 • Citroenen zijn een goede bron van vitamine C. Vitamine C is van essentieel belang voor een sterk immuunsysteem en het voorkomen van ademhalingsziektes, zoals onder andere longontsteking, bronchitis, congestie, griep en astma.
 • Citroenen bevatten ook vitamine P, ook wel flavanoïden of bioflavanoïden genoemd. Vitamine P is verantwoordelijk voor het verstevigen van de wanden van haar- en bloedvaten.
 • Citroenen zijn rijk aan mineralen als kalium, magnesium, calcium en fosfor en een goede bron van verschillende B vitamines (B1, B2, B3, B5 en B6).
 • Onderzoek toont tot op heden aan dat citroenen kunnen worden gebruikt bij het tegengaan van wel meer dan 150 ziektes. Dit komt voornamelijk doordat citroenen in staat zijn gifstoffen te elimineren en meerdere soorten micro-organismen op afstand kunnen houden.
 • Doordat citroenen rijk zijn aan antioxidanten kunnen ze ook helpen vroegtijdige veroudering te voorkomen en de regeneratie van cellen te stimuleren.

Eigenschappen van honing

Honing
 • Honing wordt dankzij de vele voedingsstoffen en goede eigenschappen gezien als een van de gezondste natuurlijke zoetstoffen.
 • Biologische bijenhoning bevat mineralen als natrium, kalium, magnesium, calcium, ijzer, mangaan, koper, fosfor, zink en silicium. Daarnaast bevat het ook vitaminen als vitamine A en C en vitamine B-complex.
 • Honing is een natuurlijk remedie en kan worden gebruikt als natuurlijk antibioticum om aandoeningen als richitis, schurft, bloedarmoede, darmontsteking, waterzucht, constipatie, reumatiek, hoofdpijn en duizeligheid tegen te gaan.
 • Honing kan ook worden gebruikt voor het reguleren van lichaamscellen en heeft een krachtig en effectief effect op de hersenfunctie.
 • Dankzij de antiseptische en antivirale eigenschappen wordt het aangeraden om honing te gebruiken voor het behandelen van infecties en problemen als griep, een zere keel en spierpijn.

Eigenschappen van olijfolie

Olijfolie
 • Olijfolie is een van de beste soorten vet die je in je dieet op kunt nemen. De olie is rijk aan oliezuur. Oliezuur is in staat cholesterolgehaltes te verlagen en hartziekte te voorkomen.
 • Olijfolie bevat ook enkelvoudige onverzadigde vetzuren die onder andere kunnen helpen bij het tegengaan van een hoge bloeddruk, het verbeteren van de bloedsomloop en het voorkomen van bloedpropjes.
 • Olijfolie bevat koolwaterstoffen, sterolen en tocoferolen, ook wel vitamine E genoemd. Alle drie zijn erg belangrijk bij het voorkomen van ziektes en het bevorderen van de regeneratie van lichaamsweefsel.
 • Ook bevat olijfolie kleine hoeveelheden polyfenolen (verantwoordelijk voor de smaak van de olie), caroteen, chlorofyl en andere elementen die kunnen helpen bij het voorkomen van ziektes en die de olie zijn kenmerkende geur geven.
 • Olijfolie bevordert een gezonde spijsvertering, heeft antioxidante eigenschappen, werkt ontstekingsremmend en verbetert de opname van calcium, magnesium en zink in het lichaam.

Hoe maak je het Tibetaanse elixer voor de eeuwige jeugd?

Door deze drie ingrediënten met elkaar te combineren, creëer je een krachtig elixer dat het immuunsysteem versterkt, het bloed ontgift, de gezondheid van de lever verbetert en veel ziektes kan helpen voorkomen. En bovenop al deze geweldige gezondheidsvoordelen zal dit elixer je ook helpen je jeugdige huid te behouden en de vroege tekenen van veroudering te voorkomen.

Ingrediënten

 • 100 ml verse citroensap
 • 200 gram honing
 • 50 ml olijfolie – hoe hoger de kwaliteit, des te beter

Hoe maak je dit elixer?

Meng alle ingrediënten met elkaar in een glazen kom waar een deksel op past en berg het op in de koelkast. Je zou elke ochtend één theelepel van dit elixer moeten innemen op een lege maag. Doe dit twee keer per jaar een maand lang.


Deze tekst wordt alleen voor informatieve doeleinden aangeboden en vervangt niet het consult bij een professional. Bij twijfel, raadpleeg uw specialist.