Remedies om nekrimpels te verminderen

Typische nekrimpels zijn erg irritant wanneer je bijvoorbeeld een jurk aandoet of je decolleté wilt laten zien. Ouderdom en huid die de elasticiteit en teint verliest zijn zeker weten factoren waardoor ze ontstaan. Het is duidelijk dat je ze niet volledig kan verwijderen, maar je kan de volgende zelfgemaakte remedies gebruiken om de verschijning van nekrimpels te verminderen. En ze zijn erg goedkoop! We leggen het hieronder uit.

Zelfgemaakte remedies om nekrimpels te verminderen

nekrimpels-2

Ten eerste moet je de volgende simpele dingen onthouden. Crèmes, balsems en tonics zijn altijd goed voor het verminderen van nekrimpels. Maar je moet ook weten dat het belangrijk is om ze te voorkomen. Neem gezonde gewoontes aan om het uiterlijk van je huid te verbeteren en voorkom dat hij er droog uitziet en onelastisch is. Noteer.

  • Voorkom dat je nek blootgesteld wordt aan de zon. Dat is wat je het snelste oud maakt. Als je erop let, zie je dat de huid van je nek erg dun, gevoelig en teer is. Soms vergeet je misschien om het bijvoorbeeld te bevochtigen of zonnebrandcrème aan te brengen. Onthoud: bescherm de nek tegen de zon.
  • Een goed dieet: drink veel water en natuurlijke sappen, eet fruit en groenten en vermijd rood vlees en geraffineerde bloem. Alle voedingsmiddelen die je vullen met giftige stoffen, die ophopen in je lichaam en je gezondheid en die van je huid aanvallen.

Remedie 1: biergistmasker

biergist

Een geweldige remedie die je in staat stelt om de collageenproductie in je nek te vergroten, rimpels te verminderen en je nek te bevochtigen. Het is erg simpel. Je hebt een natuurlijke yoghurt nodig, een eetlepel biergist en een eetlepel tarwekiem. Meng het goed totdat je een gelijkmatig mengsel hebt. Breng het aan op je nek en laat het vijftien minuten drogen. Spoel het vervolgens met vers water af. Je kan dit drie keer per week doen en op deze manier zal je de collageenontwikkeling in dit tere deel van je lichaam reactiveren. Het zal je geweldige resultaten geven.

Remedie 2: masker van rijpe banaan en rozenwater

bananen-masker

Rijpe banaan? Jazeker! Het is uitstekend voor het regenereren van je huid en het geeft hem collageen en elasticiteit. Het is erg effectief en een simpele remedie die je zeker moet proberen. Je hoeft alleen een mengsel te maken met een banaan die erg rijp is en vervolgens een eetlepel rozenwater toevoegen, of een eetlepel rozenbottel essentiële olie als je dat liever hebt. Breng het aan op je nek en laat het twintig minuten zitten. Spoel het daarna zoals altijd af met vers water. Je kan het drie keer per week herhalen.

Remedie 3: avocado-en-honingmasker

haver-creme

Avocado faalt nooit. De pulp is één van de meest gebruikte remedies voor huidgezondheid en schoonheid. Het is een geweldige bevochtiger en genezer en het is een fruit dat ouderdom tegengaat en de aanmaak van collageen weer activeert. Het is erg effectief en erg makkelijk om te verkrijgen. In dit geval is het beter om een massage te doen, in plaats van het op je huid te laten zitten. Meng de pulp van een middelgrote avocado met een eetlepel honing. Masseer het in ronde bewegingen op je huid. Begin onderaan en beweeg langzaam richting je hoofd. Op deze manier verbeter je je teint en elasticiteit. Het is erg simpel!

Remedie 4: appelazijn en vitamine E

vitamine-e

We hebben dit al vaker gezegd: vitamine E is essentieel voor het verzorgen van je schoonheid, huid, nagels en haar. Het zou geweldig zijn als je vitamine E-capsules koopt bij je apotheker of een gezondheidswinkel. Deze simpele en effectieve remedie is gebaseerd op eigeel. Doe het in een glazen kom en voeg een capsule vitamine E en een eetlepel appelazijn toe. Het is gewoon perfect: het verzorgt je huid, herstelt het, bevochtigt het, geeft het de elasticiteit terug en beschermt je tegen vrije radicalen… Het is geweldig en het zeker weten waard om het minimaal drie keer week te doen, voordat je gaat slapen. Breng het aan met een wattenschijfje en masseer van onder naar boven. Laat het vervolgens tien minuten op je huid zitten en was het er daarna af met warm water. Je zal merken dat je huid frisser, vochtiger en elastischer is. Laat deze kans niet schieten.