Hoe stimuleer je de tepels van je partner?

Wanneer je de tepels van je partner wil stimuleren, dan is communicatie de sleutel. Want op vlak van intimiteit moet je altijd wederzijdse toestemming hebben.
Hoe stimuleer je de tepels van je partner?

Geschreven door Daniela Echeverri Castro

Laatste update: 23 augustus, 2022

Een juiste stimulatie van de tepels van je partner kan echt een plezierige ervaring zijn. Want het is een uiterst gevoelige zone die vele zenuwuiteinden bevat. Het kan je helpen om een op een gemakkelijke manier een orgasme te bereiken.

Het niveau van de opwinding kan verschillen afhankelijk van de leeftijd, hormonen of van de omvang en de vorm van de borsten. Maar je zal bijna gegarandeerd meerdere gewaarwordingen uitlokken als je het op de juiste manier doet.

Toch maken vele mensen hierbij een fout. Ze houden geen rekening met de gevoeligheid van de tepels. Dus behandelen ze die op een brute manier. Ze bijten erin en veroorzaken op een of andere manier pijn.

Uiteraard verschillen voorkeuren van persoon tot persoon. Maar in het algemeen is de volgende manier de beste. Behandel de tepels op een tedere manier, langzaam en gebruik verschillende technieken.

Weet jij hoe je de tepels van je partner op de juiste manier kan stimuleren? Over dit onderwerp bestaan vele twijfels. Daarom stellen we je in dit artikel enkele basistips voor.

Zachte strelingen

De tepels van je partner

Wanneer je de tepels van je partner aanraakt wil je niet dat het voor haar een pijnlijke ervaring is. De beste manier om te starten is dus met zachte strelingen zonder te knijpen of te bijten.

Gebruik een lichte streling of beweging van je vingers, je tong of een zacht voorwerp. Dit zal hen aangename sensaties geven die geleidelijk hun niveau van opwinding opbouwen.

Kussen en bewegingen met je tong

De tong wordt de voornaamste speler in het voorspel. Zijn textuur en energie kunnen helpen om sterke sensaties vrij te maken. Die verhogen het gevoel van genot.

Als je zo een gevoelige zone als de tepels op de beste manier behandelt, dan doet dit de opwinding stijgen. Op zijn beurt stimuleert dit de vochtigheid van de intieme zone van de vrouw.

  • Tedere aanrakingen met een cirkelvormige beweging op en neer werken perfect.
  • Het belangrijke is dat je ruw zuigen en likken vermijdt. Want dit is allesbehalve aangenaam. Het zorgt eerder voor onbehagen of pijn.

Snelheid

De tepels van je partner

Wanneer je de tepels begint te stimuleren, dan raden we je aan zachtjes te starten. Het maakt eigenlijk niet uit welke beweging je gebruikt of welk deel van het lichaam je aanraakt. Dit is altijd de beste manier.

Als de opwinding groter wordt, kan je verschillende snelheden uitproberen. Dit geldt zowel voor de beweging van je vingers als voor je tong.

Massages

Er zijn verschillende manier om tijdens de seks de borsten en de tepels te masseren. Alles hangt af van het moment en wat nog belangrijker is, van de voorkeuren van je partner.

Je moet het bijna altijd op een zachte en tedere manier doen. Maar als je partner opgewonden is geraakt, kan je wat meer kracht gebruiken. Vermijd echter dat je te ruw wordt.

  • Om te beginnen kan je de tepel met de toppen van je vingers masseren.
  • Daarna gebruik je cirkelvormige bewegingen. Je breidt de massage uit naar de volledige omtrek van de borsten.
  • Het gebruik van glijmiddelen, crèmes of oliën kan helpen om de ervaring zelfs nog genotsvoller te maken.

Een klein kneepje in de tepels van je partner

De tepels van je partner zachtjes knijpen

Wat deze tip betreft, hangt alles af van de persoonlijke voorkeur. Het is belangrijk te “experimenteren”. Maar het is vooral nodig dat je goed met je partner communiceert. Want het is de bedoeling dat de ervaring plezierig is en niet pijnlijk.

Knijpen of de tepel zachtjes omdraaien kan erg aangenaam zijn als je tijdens het voorspel een bepaald niveau van opwinding bereikt hebt.

  • Als zij akkoord is, dan kan je een lichte draai met je vingers of een zachte beet proberen.
  • Je kan de intensiteit vergroten als zij dat goed vindt. Of als je merkt dat ze er zich prettig bij voelt.

Massage met de genitaliën

De tepels masseren met de genitaliën is iets gedurfder dan de technieken die we al vermeld hebben. Maar vele koppels doen het en het is erg doeltreffend.

Het contact tussen de top van de penis en de tepels kan beide mensen op een onbeschrijflijke manier laten huiveren. Vele mannen slagen er ook in een orgasme te bereiken alleen door op deze manier te spelen.

Temperatuur

De tepels van je partner

Probeer verschillende temperaturen uit. Want dat kan handig zijn om de tepels van je partner te stimuleren. Bovendien stap je met deze techniek uit je normale seksuele routine.

Deze techniek kan intense gewaarwordingen veroorzaken. Ze kunnen een vrouw helpen een hoogtepunt te bereiken.

  • Eén eenvoudige methode bestaat erin dat je een klein ijsblokje voorzichtig over de tepels laat glijden. Je kan dit doen door het ijsblokje met twee vingers vast te nemen. Met de mond is zelfs nog beter.
  • Je kan ook warme olie of elk bestanddeel met een andere temperatuur uitproberen.
  • Belangrijk is dat je voorzichtig bent, vooral met warme vloeistoffen. Je wil uiteraard geen blessure oplopen.

Ben je enthousiast om dit allemaal uit te proberen? Kende je deze trucjes nog niet? Dan kan je ze de volgende keer dat je intiem bent met je partner, uitproberen.


Deze tekst wordt alleen voor informatieve doeleinden aangeboden en vervangt niet het consult bij een professional. Bij twijfel, raadpleeg uw specialist.