5 make-uptips om wallen te verhullen

Als je niet goed hebt geslapen, of je bent te lang opgebleven, heb je misschien wallen onder je ogen. Hier hebben we een aantal onfeilbare trucs om die wallen te verbergen en er nog steeds geweldig uit te zien.
5 make-uptips om wallen te verhullen

Geschreven door Paula Heidemeyer

Laatste update: 09 augustus, 2022

Wallen onder je ogen kunnen heel vervelend zijn als ze duidelijk te zien zijn. Je hoeft ze hoeft er echter geen genoegen mee te nemen als je je aanblik in de spiegel onprettig vindt. In dit artikel zullen we je make-uptips geven om deze wallen te verhullen.

Het kan altijd zo zijn dat je gezicht er vermoeid uitziet. Vermoeidheid overvalt je soms wanneer je het niet verwacht. Voel je echter niet slecht als je wallen onder je ogen hebt. Het is heel normaal.

Als je niet goed hebt geslapen of je hebt je werkroutine veranderd, volg dan deze tips om de wallen te verhullen.

Misschien ook interessant:
11 tips voor langhoudende make-up

Make-uptips om wallen makkelijk te verhullen

Close up van een oog

Hieronder hebben we een lijstje gemaakt van de meeste bekende technieken om de wallen onder je ogen te verhullen. Ze zijn erg simpel en zullen ervoor zorgen dat je er jong en fris uitziet.

  • Gebruik een primer die corrigeert. Primers zijn perfect voor het verhullen van imperfecties omdat ze lang blijven zitten en hydraterend zijn. Je kunt het beste voor een vloeibare soort kiezen.
  • Corrigerende crème (concealer). Deze zijn geweldig omdat de crème geen barsten zal vertonen of je uitdrukkingslijnen zal bedekken. Daarom is het één van de meest gebruikte producten.
  • Tan foundation. Gebruik een basiskleur die niet hetzelfde is als je huidskleur. Een kleur die er zongebruind uitziet zal beter zijn voor de gebieden die je wilt corrigeren.
  • Gebruik de producten op de juiste manier. Dit is belangrijk, want als je er te veel van gebruikt zal het er niet goed uitzien. Gebruik altijd de juiste hoeveelheid, zodat het niet gaat druppelen of het er te dik op zit.

Advies om wallen te verhullen

Advies om wallen te verhullen

Om de beste resultaten te krijgen als je je wallen wilt verhullen, moet je de volgende tips goed opvolgen.

  • Als je de wallen wil verbergen, moet je lichte oogschaduw onder het oog aanbrengen.
  • Om ogen die dichtbij elkaar staan verder uit elkaar staand te laten lijken, moet je lichte oogschaduw aanbrengen onder de wenkbrauwen.
  • Om wallen te voorkomen, breng je een lichte oogschaduw aan van de traanbuis tot de wenkbrauw.
  • Gebruik niet te veel groene of blauwe tinten, want die zullen je wallen juist meer laten opvallen.
  • Gebruik vooral bruine of grijze tinten en ga voor een ‘smokey look’.

Over het algemeen kan make-up heel nuttig zijn in deze situatie. Je zal misschien ook je dagindeling moeten aanpassen om meer slaap te krijgen, maar als je onze tips opvolgt zal je de wallen onder je ogen kunnen verhullen.

Vergeet niet dat het meest belangrijke aan make-up is om goed voor je huid te zorgen. We raden aan dat je altijd producten van een goede kwaliteit gebruikt.

Probeer onze tips uit en deel ze met je vriendinnen


Deze tekst wordt alleen voor informatieve doeleinden aangeboden en vervangt niet het consult bij een professional. Bij twijfel, raadpleeg uw specialist.