4 nieuwe trends in accessoires voor dames

Maak je klaar om supermodieus te zijn door de nieuwste trends in accessoires te gebruiken. Je zonnebril kan voor opschudding zorgen.
4 nieuwe trends in accessoires voor dames

Geschreven door Paula Heidemeyer

Laatste update: 09 augustus, 2022

Af en toe worden modewijzigingen en nieuwe trends in accessoires op de markt geïntroduceerd. Er verschijnen dan nieuwe merken en er worden artikelen en producten gemaakt die voor iedereen bijna essentieel worden.

Als je van mode houdt, bekijk dan deze onmisbare items die over de hele wereld populair zijn. Hier vind je namelijk modeaccessoires, sieraden of items die op de markt zijn en waarvan je misschien niet weet dat ze bestaan. Lees meer over de nieuwste trends in accessoires.

Trendy tas en rok

Kies trendy accessoires die het beste bij jouw stijl passen. Wat ons is opgevallen als het om mode gaat, is dat we bij elk seizoen niet alleen nieuwe kleding zien, maar ook bijpassende accessoires.

Er zijn talloze verschillende trends en iedereen zal zich tot iets anders aangetrokken voelen, omdat we allemaal verschillende stijlen, persoonlijkheden en smaken hebben.

Er zijn mensen die graag met hun eigen persoonlijke stijl buiten de kaders stappen in plaats van de menigte te volgen. Anderen dragen graag dezelfde kleding als hun favoriete beroemdheden.

Ze kunnen ook de stijl van hun meest invloedrijke vrienden volgen. Ongeacht je reden om in modeaccessoires te investeren, zullen we je vertellen wat er op de markt verkrijgbaar is of wat mensen dragen.

1. Etnische stijl

Oorbellen trends in accessoires

De etnische stijl is in de zomer erg populair. Je hebt waarschijnlijk veel vrouwen gezien die ervoor hebben gekozen om deze kledingstijl te dragen. Het is dus echt een klassieker die elke zomer opnieuw opduikt en zichzelf elk seizoen opnieuw uitvindt. Probeer deze etnische flair met enkele van deze trends in accessoires langzaam aan je stijl te introduceren:

 • Probeer gedurfde en levendige kleuren te introduceren
 • Zoek naar ‘maxi’-accessoires: de etnische stijl houdt van groot
 • Chokers: zwarte lintkettingen
 • Halsketting
 • Oorbellen
 • Armbanden
 • Ringen
 • Gouden accessoires
 • Zilveren accessoires

Al de bovenstaande accessoires zijn perfect om zowel overdag als ‘s avonds te dragen. De perfecte combinatie om tijdens je strandvakantie modieus te zijn!

2. Zonnebrillen

Zwarte zonnebril

Zonnebrillen zijn een zomerklassieker en trends veranderen elk jaar. Een van de beste accessoires die elk seizoen opnieuw wordt uitgevonden, is namelijk een zonnebril. Een accessoire dat ons niet alleen tegen zonnestralen beschermt en onze kwaliteit van zicht verbetert, maar ook onze look compleet maakt.

Over het algemeen zijn de meest modieuze en originele zonnebrillen de exemplaren die beroemdheden dragen. Tegenwoordig gebruiken beroemdheden hun sociale mediaplatforms om met foto’s te pronken waar ze met hun nieuwste trends op staan.

Het Spaanse merk Goodbye Rita is betaalbaar en heeft een enorm assortiment aan kleurrijke en ook levendige zonnebrillen, die een rubberachtige textuur hebben.

Misschien ook interessant om te lezen:
Tips om de juiste accessoires voor je outfit te kiezen

3. Tassen

Tassen trends in accessoires

Tassen zijn een klassieker onder de trends in accessoires en worden elk jaar opnieuw geïntroduceerd. Een ander merk dat ons blijft verbazen is Carolina Herrera. Ja, het is misschien niet voor alle budgetten geschikt, maar als je in kwaliteit wilt investeren, dan is Carolina Herrera een veilige gok.

Zo is de ‘Bimba’-tas (een crossbody-tas) al 15 jaar op de markt. Deze heeft zichzelf opnieuw uitgevonden en is met zijn rechthoekige vorm en gewatteerde textuur een iconisch ontwerp geworden.

Deze tas transformeert en speelt jaar na jaar met de nieuwe trends. Voor zijn jubileum was deze tas opgetut voor zijn gala en werden er dus collecties met pailletten, bloemen, glitters en pom-poms uitgebracht. Als je het niet kunt betalen, onthoud dan dat je een van deze tassen bij veel modehuizen voor een fractie van de prijs kunt huren.

4. Enorme lilo-luchtbedden

Vrouw ligt een boek te lezen

Nog een klassieker: lilo-luchtbedden. Perfect om zelfs van de kortste zomers te genieten. Je hebt natuurlijk honderden van deze zeer grote lilo-luchtbedden op Instagram gezien. Toen ze op de markt kwamen, waren ze erg duur, maar ze zijn nu veel goedkoper.

Ze zijn een van de meest recente zomertrends. We hebben nu meer last van de winter en als het warmer wordt, dan kunnen we alleen maar aan denken om op een enorm lilo-luchtbed te chillen.

Ze zijn enorm en trekken ook veel aandacht. Er zijn verbazingwekkende en originele ontwerpen beschikbaar die zowel volwassenen als kinderen vermaken. Een aantal van hen zijn onder andere:

 • Flamingo’s
 • Eenhoorns
 • Pizza punt
 • Ananas
 • Watermeloen
 • Cactus
 • Zwanen

Ze kunnen ook de perfecte accessoire voor je zomer zijn. Je kunt het misschien niet dragen, maar je kunt er wel net zo van genieten, zo niet meer, dan van andere modeaccessoires.


Deze tekst wordt alleen voor informatieve doeleinden aangeboden en vervangt niet het consult bij een professional. Bij twijfel, raadpleeg uw specialist.