Vijf spannende plekken om seks te hebben

Als het gaat om seks, kan de plaats waar je je bevindt een zeer belangrijke rol spelen als je de situatie leuker wilt maken.
Vijf spannende plekken om seks te hebben
Isbelia Esther Farías López

Geschreven en geverifieerd door de filosoof Isbelia Esther Farías López.

Laatste update: 05 mei, 2023

Ongeacht hoe vaak je het doet of het aantal keren dat je het hebt gedaan, er is altijd een onverzadigbaar verlangen om seks te blijven houden…. en dat op sommige nieuwe, leuke locaties. Het doel is het vinden van nieuwe spannende plekken om seks te hebben, om je seksleven een vleugje sensualiteit en fantasie te geven. Dit is altijd een belangrijk pluspunt.

Het kan zijn dat je seks hebt met je partner in je auto, of op het strand, of in een boot… Maar wat echt sexy is, is de creativiteit die vrijwillig en veilig plezier geeft.

Locaties zijn een speciale manier om je plezier te verhogen in het gezelschap van deze bijzondere persoon.

Je bed is niet alles als het gaat om een seksuele relatie. Er zijn andere ideale plaatsen. De besten verenigen drie elementen: adrenaline, verrassing en spontaniteit.

Dus waarom experimenteer je niet met nieuwe gebieden die meer sensaties bieden als je het doet?

Vandaag willen we je vijf  spannende plekken om seks te hebben laten zien om deze “vlam” volledig te ontsteken. Bevrijd je verbeelding, verlangens en passie!

Spannende plekken om seks te hebben

1. Denk aan het zwembad

Het hebben van seks in een zwembad kan een van de meest erotische dingen in het leven van een stel zijn. Dit is een speelse en verrassende gebeurtenis die onvergetelijk kan zijn.

Het glijdt beter en de wrijving in het water kan de snelheid van een orgasme verhogen.

  • Echter, dit geldt voor stabiele koppels die onbeschermd seks kunnen hebben. Dit komt omdat water en condooms niet goed samengaan.
  • De situatie kan chaotisch worden en het condoom kan eraf glijden.

2. Wees dapper: doe het in een paskamer

Wees dapper in gemengde paskamers. Deze worden slechts gescheiden door een kleine deur, en ze zijn perfect voor het hebben van seks terwijl andere mannen en vrouwen hun kleding aan het passen zijn.

Hier zijn er verschillende elementen: spiegels, ruimte, stoelen, licht en gevaar.

Houd er rekening mee dat slechts één paar voeten zichtbaar moet zijn. Je moet ook voorzichtig genoeg zijn en alleen posities kiezen waarbij het niet opvalt wat je aan het doen bent.

Verlaat één voor één de kleedkamer. Dan kun je je nieuwe kleren kopen met een tevreden uitdrukking op je gezicht.

3. De oude, vertrouwde auto

Auto’s zijn meestal onze favoriete transportmiddelen voor bijna alle aspecten van het leven. Waarom zou een auto ook niet goed zijn voor een goede seksuele relatie?

Dit is een fantasie die veel mensen hebben. Niemand stopt om te zien wat er in een auto gebeurt. Naast dat het romantisch is, is het ook een keer iets anders.

Voor de meer verlegen mensen, geef voyeurs geen kans. Wacht in plaats daarvan tot het nacht is en zoek een donkere straat.

4. In het toilet van een bar

Uitgaan met je favoriete persoon kan je leiden naar een bar. Je bent er met hem of haar en je voelt gewoon dat het het moment is om de hitte op te wekken en te genieten van een ongekende passie.

Je ziet de toiletten, en dan… Het moment komt en de magie gebeurt.

In de toiletten van bars of clubs is veel muziek, chaos en niemand weet wie er komt of gaat. Het is de perfecte plek om seks te hebben met de partner die je bij je hebt.

5. De zee

Gewoon door naar het strand te gaan kun je je een paradijs voorstellen, ver weg van de sleur.

Je hoeft alleen maar een beetje stimulatie te krijgen om dingen creatief aan te pakken met je partner. Stel je je eens voor dat je hieraan een seksuele ontmoeting toevoegt om je een perfecte, frisse ervaring te geven, omringd door eenvoud.

Er is geen perfectere plek voor het ritme van seks dan met het ritme van de golven.

Kies een strand dat je leuk vindt waar niet te veel mensen zijn. Dan, als het tij niet te hoog is, geniet je van seks met je partner.

Weet jij al welke van deze spannende plekken om seks te hebben jij zal kiezen? 


Deze tekst wordt alleen voor informatieve doeleinden aangeboden en vervangt niet het consult bij een professional. Bij twijfel, raadpleeg uw specialist.