Leer meer over de erogene zones bij mannen

· 26 maart 2018
Mannelijke erogene zones zijn veel gevoeliger dan we dachten. Daarom moeten we ze voorzichtig en soepel stimuleren om het gewenste effect te krijgen

Het is geen geheim dat vrouwen heel specifieke plezierpunten op hun lichaam hebben. Het zal je echter verbazen dat er ook bepaalde mannelijke erogene zones zijn.

Als ze gestimuleerd worden, maakt het hun orgasmes krachtiger en zal hun seksleven beter zijn dan ooit.

Een orgasme is de bevrijding van seksuele spanning, en de spanning wordt gecreëerd door een toename van en geleidelijke variatie in de aanraking en druk op hun passiepunten.

Likken, bijten en dan hete of koude sensaties toevoegen door op een ijsblokje te zuigen of hete thee te drinken, maakt hen gek.

Kom dichter bij de verbazingwekkende erogene zones van mannelijk plezier die je op dit moment misschien wel mist.

Erogene zones bij mannen: Oren

Veel mannen houden ervan dat hun oren worden aangeraakt. Het is vaak een gebied dat we vergeten, maar dat kan worden gebruikt om ons te kalmeren of op te winden.

 • Plaats eenvoudig je duim en wijsvinger op het gebied waar de oorlel het gezicht raakt.
 • Trek het vervolgens langzaam naar beneden en laat je vingers naar boven glijden terug opnieuw te beginnen. Fluister sensuele woorden in zijn oor en gebruik zijn oren om hem te prikkelen.

Door zachtjes je vingers, lippen of tanden te gebruiken, krijg je zonder twijfel een bevredigend resultaat.

Onderbuik

Erogene zones buik

Begin bij zijn navel en beweeg je handen naar beneden.

Het gedeelte van de buik tussen de navel en het bekkengebied is een leuke plaats om hem te verleiden. Terwijl het bloed uit het bekken stroomt en de seksuele spanning zich ophoopt, is het een geweldige plek om te stimuleren.

Door met je handen langs de geslachtsdelen naar andere gebieden te glijden en vervolgens weer terug, creëer je seksuele spanning door het hele lichaam.

Binnenkant dijen

Denk aan de binnenkant van zijn dijen als een ‘geschenkverpakking.’ Als je deze zone aanraakt kan dit hem in de goede stemming brengen.

 • Beweeg je vingertoppen langzaam op en neer langs de binnenkant van zijn dijen.
 • Volg de contouren van de dij en beweeg je wijs- en middelvinger langzaam op en neer in dit erogene gebied.
 • Geef dit gebied enkele zachte tikjes voordat je de palm van je hand in het bovenste gedeelte van de dij drukt. Begin dan opnieuw met je vingers.

De geest

Erogene zones man en vrouw

Fluister iets sexy’s in zijn oor. De geest is een van de krachtigste erogene zones voor mannen.

Wanneer je geest enthousiast begint te worden, volgt je lichaam dit voorbeeld.

Achterkant van de nek

Het gebruik van een pen, je vingers of een zachte aanraking in de nek en het sleutelbeengebied kan zijn opwinding vergroten. Het kan ook een goed idee zijn om dit met elkaar af te wisselen.

 • Denk aan het stimuleren van beide gebieden tegelijkertijd. Wrijf bijvoorbeeld zachtjes over zijn nek en knabbel aan zijn oorlel, terwijl je ook je handen langs zijn lichaam laat glijden.
 • Wees creatief met de combinatie. Sommige mannen houden ervan als je je nagels voorzichtig onder zijn haarlijn schuift.

Lippen

Erogene zones lippen

Het probleem met zoenen is dat je ze nooit gewoon zomaar moet geven, maar dat je van elk moment moet genieten. Het is de overgebrachte passie die hem opwindt en die hem in de stemming brengt voor een nacht van wilde seks.

Heiligbeen

Het is altijd sexyer als je weet dat je je man gek maakt van genot. Ontdek hoe je zijn knoppen kunt indrukken met deze niet voor de hand liggende mannelijke erogene zones.

Het heiligbeen is die kleine driehoek aan het einde van het ruggengraat, recht boven de billen. Probeer om het te strelen of je vingers of nagels erop te zetten. Doe het als verrassing en hij zal je spontaniteit waarderen.

Penis

Erogene zones penis

De penis staat bekend als de gevoeligste van de mannelijke erogene zones. Er is echter niet één, maar er zijn vier plaatsen die je kunt stimuleren.

Elk van deze gebieden heeft echter een ander type stimulatie nodig om er het beste uit te halen:

 • De eikel reageert het beste op wrijven, zuigen en warmte.
 • De schacht, vooral aan de onderkant, reageert het beste op wrijven en strelen.
 • De richel bevindt zich net onder de eikel aan de onderkant. Hij is ongelooflijk gevoelig bij mannen en kan voor hen buitengewoon opwindend zijn.
 • De basis is het minst gevoelige deel van de penis. Dat is waarom je een beetje druk nodig hebt.

Scrotum

Veel vrouwen hebben het verkeerde idee dat de testikels erogene zones zijn voor mannen. Maar de waarheid is dat het niet de testikels zijn, maar de omliggende weefsels.

Als je je op de testikels richt kan het zelfs behoorlijk pijnlijk voor hem zijn. Dit betekent dat het cruciaal is om voorzichtig te zijn in dit gebied. Ga voor het grootste genot naar de lijn die door het centrum loopt.

Perineum

Erogene zones perineum

Dit is het gebied tussen het scrotum en de anus, die aan de andere kant van de prostaat zit.

Dit betekent dat wanneer je dit zachtjes masseert, je zijn G-spot indirect kunt stimuleren.

Wees echter voorzichtig, je man kan ook tegen het oversteken van die grens zijn, dus ga langzaam verder en lees zijn reactie.

Mannelijke G-spot

Dit is een klier in het lichaam. Die bevindt zich achter de testikels die zijn orgasme veel krachtiger kan maken wanneer hij wordt gestimuleerd.

Omdat het aan de binnenkant zit is het echter niet gemakkelijk te bereiken. Een manier om dit te doen is door de anus, iets waar veel mannen niet mee akkoord gaan. Dus moet je dit van tevoren met hem bespreken.