Flirten: mannen aantrekken op de juiste manier

De kunst van het verleiden is geen nieuw concept. Al sinds primitieve tijden begint aantrekkingskracht met een eenvoudige blik tussen twee individuen.
Flirten: mannen aantrekken op de juiste manier

Laatste update: 12 april, 2018

Wanneer je wilt flirten is het de moeite waard om alle wapens te gebruiken die je tot je beschikking hebt… En waarom zou je niet een aantal regels overtreden? De dagen waarop een vrouw moest wachten tot een man haar het hof maakte zijn al lang voorbij. Inmiddels kunnen ook vrouwen de eerste move maken en mannen aantrekken.

In dit artikel gaan we het niet hebben over de kleine dingen zoals je uiterlijk. In plaats daarvan gaan we focussen op dingen waar je echt aandacht mee kunt trekken.

Maar wat trekt mannen eigenlijk aan? Ten eerste moeten we onszelf bekend maken met een paar fundamentele psychologische en sociale technieken die nooit falen.

Hoe kun je mannen aantrekken?

Mannen aantrekken en verleiden vereist allereerst dat je jezelf goed kent. Het gaat erom dat je weet wie je bent en dat je tevreden bent met jezelf.

Je moet zelfvertrouwen uitstralen, ongeacht hoe je er lichamelijk uitziet. De sleutel is om de volgende stappen te volgen:

  • Probeer niet alleen zijn interesse te wekken, maar er ook voor te zorgen dat hij jou wil.
  • Word de persoon die hij kan vertrouwen.
  • Zend enigszins dubbelzinnige signalen uit.
  • Creëer de illusie dat anderen jou willen.
  • Laat hem geloven dat hij jou nodig heeft.

Bovendien is vrouwelijkheid niet te verslaan. Een vrouw die begripvol, oprecht kwetsbaar en onafhankelijk is valt vaak op in de ogen van mannen.

Dit zal een man ongetwijfeld nieuwsgierig maken.

Laten we eens wat dieper op deze punten ingaan.

1. Mannen aantrekken door hun interesse te wekken

Vrouw die naar de horizon wijst, want je kunt mannen aantrekken door hun interesse te wekken

Het eerste wat je jezelf moet afvragen is: wat zorgt ervoor dat ik kwetsbaar overkom op mannen? Analyseer welke veranderingen in je lichaamstaal en bewegingen kwetsbaarheid uitstralen.

Het is goed om te glimlachen en eruit te zien alsof je je op je gemak voelt (zelfs als je alleen doet alsof!).

Laat een man in geen geval zien dat je nerveus bent door met je haar te spelen, op je lip te bijten of te stotteren als je praat.

Wees energiek en creatief wanneer je een gesprek aangaat. Dit zal ervoor zorgen dat je meer zelfvertrouwen uitstraalt en zodoende zijn interesse kunt wekken.

2. Creëer vertrouwen

De sleutel is om mannen subtiel te benaderen. Als je te direct bent, loop je namelijk het risico dat een man weerstand zal bieden. Verleiding zou geleidelijk moeten gebeuren, zodat een man je aanwezigheid niet onmiddellijk opmerkt.

Je kunt mannen aantrekken door ze te benaderen via een derde partij. Maar zorg ervoor dat je gedrag neutraal blijft. Het is altijd beter om de man de kans te geven om te praten, zodat je je sterke en zwakke punten en kansen kunt analyseren.

In de kunst van het verleiden, is de winnaar degene die zijn hoofd koel weet te houden. Als je je laat leiden door je emoties, verlies je namelijk de controle over de situatie.

3. Wees dubbelzinnig

Vrouw die naar een man kijkt terwijl hij praat

De volgende stap is om de aandacht op jezelf te vestigen.

Hoe doe je dit?

De truc is om tegenstrijdige signalen uit te zenden die enige twijfel veroorzaken.

Dat wil zeggen: wees zachtaardig en intelligent, maar wees tegelijkertijd niet bang om wat zwakte te tonen. Dit zal ervoor zorgen dat hij in een staat van verwarring raakt en dit mysterie zal hem dicht bij je houden.

Overweeg de volgende analogie: productmarketing biedt je een product dat al zijn kwaliteiten vertoont en zo onweerstaanbaar wordt dat je het zo snel mogelijk wilt proberen.

In relaties werkt het op een vergelijkbare manier en dat is wanneer je fantasie erbij moet komen kijken. Het gegeven dat je het ‘geen kans geeft’ verandert jou, figuurlijk gesproken, in een uitdaging. Natuurlijk wakkert dit een competitief instinct aan om jou koste wat kost in te pakken.

Het is belangrijk om er niet zeker van te zijn dat hij zich tot jou voelt aangetrokken, totdat hij laat zien dat hij jouw gezelschap leuk vindt, maar dat hij ook je afwezigheid voelt.

De manier waarop je je kleedt en je lippen verleidelijk maakt zorgt ervoor dat hij zijn hoofd om zal draaien om naar je te kunnen kijken. Maar het doel hoort te zijn dat je hem mentaal weet te boeien. Zodat je kunt laten zien dat je meer te bieden hebt dan een mooi uiterlijk.

Om dit te bereiken, moet je desinteresse en onzekerheid in balans brengen. Dit betekent dat je niet te verlegen, maar ook niet te afstandelijk moet zijn: gebruik een combinatie van beide en je zult hem zo om je vinger winden.

4. Wek afgunst op

Waarom willen we altijd wat anderen hebben? Er bestaat iets in de psychologie dat in het Engels “missing piece syndrome” wordt genoemd. Dit syndroom verklaart waarom we als mensen willen wat je niet hebt.

Dit probleem doet zicht niet alleen voor in de liefde; we zien het dagelijks. We voelen druk als iemand anders iets bereikt en wij niet.

Het is een ontevredenheid die ervoor zorgt dat we niet vooruit kunnen komen en dat we ons zorgen gaan maken. Een vrouw die door anderen wordt gemeden wekt geen interesse op.

Je moet laten zien dat je een persoon bent die door anderen begeerd wordt. Zodat een man denkt dat er genoeg anderen zijn die jou ook wel zien zitten. Dit zal er automatisch voor zorgen dat jouw waarde omhoog gaat en dat hij er alles aan zal doen om jou te krijgen.

5. Laat mannen denken dat ze je nodig hebben

Meisje dat een jongen smeekt

Een tevreden persoon zal moeilijk te verleiden zijn. Je moet hem laten geloven dat hij je nodig heeft. Er zijn veel vrouwen die direct of indirect jouw concurrenten zijn.

Daarom moet je je beste kwaliteiten tonen en een beeld van superioriteit projecteren.

Je kunt beginnen door het over gevoelige onderwerpen te hebben: verhalen uit je verleden die laten zien dat je veel beter bent dan andere vrouwen.

Het beste wat je kunt doen is om zowel eerlijk als zelfverzekerd tegelijkertijd te zijn, zodat hij kan zien dat jij iemand bent die hij kan vertrouwen en naast wie hij zich kwetsbaar kan opstellen.

Dit is een manier om meer te bereiken dan alleen vriendschap. Als je een wond blootlegt, zal de angst om die leegte te vullen hem laten zien dat jij degene bent die zijn behoeften kan vervullen. De kans om een ​​leegte te vullen is een zwakte die vaak wordt gebruikt om iemand te verleiden.

Wees charmant maar subtiel. Respecteer zijn persoonlijke ruimte. Laat hem naar jou toe komen. Als je te opdringerig bent, zal hij vroeg of laat namelijk wegrennen.

Je moet ervoor zorgen dat hij zich rustig en op zijn gemak voelt wanneer hij bij je is. Maar dat hij jou mist wanneer hij weggaat.

Nu weet je wat mannen aantrekken zal. Dus, ben je er klaar voor om hem binnen te halen?  


Deze tekst wordt alleen voor informatieve doeleinden aangeboden en vervangt niet het consult bij een professional. Bij twijfel, raadpleeg uw specialist.