Er jonger uitzien door je kapsel

Naast het kiezen van een kapsel dat zorgt dat je er jonger uitziet, is het belangrijk dat je je haar gezond houdt, goed voedt en glanzend eruit laat zien, zodat je het jeugdige gevoel behoudt.
Er jonger uitzien door je kapsel

Laatste update: 06 december, 2018

Is het mogelijk om er jonger uitzien met een nieuw kapsel? Natuurlijk is dat zo! Soms is het de moeite waard om een ​​beetje risico te nemen en iets nieuws te proberen. Dit is een eenvoudige manier om misschien een ​​jonger, frisser uiterlijk krijgen.

Er jonger uitzien met een nieuw kapsel is mogelijk en wij laten je zien hoe. Zou je deze kans laten schieten?

Hoe kun jonger lijken met een ander kapsel

Elke vrouw wil horen dat ze er jeugdiger uitziet, dat ze een frisser, gezonder uiterlijk heeft. Maar hoe krijg je dat? Soms, zoals we hierboven gezegd hebben, moet je een risico nemen met een iets andere look.

1. Kijk naar de vorm van je gezicht

Heb je een rond gezicht?

Dan heb je een zachte kin en mollige wangen die de moeite waard zijn te benadrukken. Om dat te doen kies je een kapsel dat je wat vitaliteit en beweging rond je voorhoofd en zijkant van je hoofd geeft.

  • Kies nooit voor een kapsel dat tot aan de kaaklijn loopt, want dan zorg je dat je gezicht er ronder uitziet.
  • Je wilt beweging en jeugdigheid, dus is het het beste om je haar te laten groeien langs de kaaklijn, ten minste tot het sleutelbeen.
  • Probeer te experimenteren met lange lagen en zelfs een pony.

Heb je een vierkant gezicht?

  • Vermijd rechte kapsels, omdat ze de vorm van je gezicht benadrukken.
  • Idealiter wil je die scherpe lijnen breken, zodat je een beetje meer expressie en wat meer beweging hebt.
  • Probeer voor ovale contouren te zorgen en kies zelfs een asymmetrische snit voor de pony, zodat de ene kant langer is dan de andere.
  • Het beste is om voor langer haar te kiezen, in ieder geval tot je sleutelbeen.
  • Zachte golven maken de harde lijnen van een vierkant gezicht ook zachter.

Heb je een lang gezicht?

  • Om een dun, lang gezicht te breken moet je proberen voor een afgeronde pony te kiezen en knip je de rest van je haar in laagjes.
  • Het hoeft niet lang te zijn, misschien alleen maar tot de schouders, en je zult zien dat het er prachtig uitziet met een iets “slordigere” look met zachte golven.

2. Gedurfde kapsels zorgen ervoor dat je er jonger uitziet

Bokkapsel

De “boblijn” is een zeer modieuze keuze. Het is een van de meest vleiende kapsels vandaag de dag (zoals je kunt zien op de foto hierboven).

Kapsels in lagen en “pixie”-stijlen zijn ook net zo vleiend en geven je een jeugdigere uitstraling. Het gaat om het nemen van risico’s.

Kortere kapsels zijn ideaal voor beweging, terwijl ze zachtheid geven aan de contouren van het gezicht.

Je kunt kiezen voor een traditionele korte bob of iets langer – ze zijn allemaal prima geschikt voor het bijwerken van je look.

En het maakt niet uit of je haar recht, golvend of krullend is – deze kapsels verfrissen je stijl en zijn aantrekkelijke alternatieven die het proberen waard zijn.

3. Pixiekapsel voor kort haar – een gegarandeerd goede keuze om er jonger uit te zien

Kort Haar

Dit “pixie”-kapsel is zeker een gedurfde keuze. Waarom probeer je het niet het een keer? Wat het zo aantrekkelijk maakt, is dat je direct een fris, jeugdig kapsel hebt.

De stijl van de pony is erg belangrijk. In feite moet je dit altijd in gedachten houden: een pony is een leuke manier om direct je look op te frissen en je kunt zelfs voor een asymmetrisch kapsel kiezen, zoals in de foto hierboven.

De reden waarom dit kapsel je jonger maakt en een gedurfder uiterlijk geeft, is omdat het het je hals en sleutelbeen accentueert en verlengt. Het is ook een stijl die gedragen wordt door tal van bekende actrices vandaag de dag.

En zoals je al verwacht kun je spelen met verschillende kleuren, van lichtblond tot honinggoud of chocoladebruin. Kies je haarkleur gebaseerd op wat goed past bij je huidskleur.

Loop ook niet in de val van “zwart haar maakt je ouder.” Dat is gewoon niet waar. Gitzwart haar is elegant en flatterend.

Bovendien creëert het bij een bob, vooral bij zwart haar met een blauwe ondertoon, verleiding en het is gewoon mooi. De vraag is: zou je het durven proberen? 


Deze tekst wordt alleen voor informatieve doeleinden aangeboden en vervangt niet het consult bij een professional. Bij twijfel, raadpleeg uw specialist.