Is grootte belangrijk? De anatomische beginselen van penetratie

4 december 2018
In seksuele relaties moet de grootte van de penis worden gekoppeld aan die van de vagina, dus het is handig om een ​​partner te vinden die past bij onze behoeften, ook wat betreft penetratie.

We horen vaak deze vraag: is grootte echt belangrijk?

Ja, maar niet om de redenen die je misschien denkt.

Voordat we ingaan op de grootte helpt het om een ​​standaard anatomieles te geven.

We kunnen allemaal op dezelfde manier bloeden, maar onze lichamen zijn niet op dezelfde manier geschapen. Genitaliën zijn net zo gevarieerd als de kleur van onze huid.

Er zijn geen twee penissen die hetzelfde zijn, noch vagina’s. Dit geeft dus wel aan dat er wat variatie in grootte moet zijn zodat de onderdelen in elkaar passen bij de penetratie.

Dus, waarom is grootte belangrijk?

Als het gaat om het hebben van seksuele relaties, zouden de geslachtsdelen moeten passen als stukjes van een puzzel.

-Als een man groot geschapen is, moet hij een vrouw vinden met een vagina die geschikt is voor zijn grootte.-

Ja, vagina’s zijn zeer elastisch en kunnen worden gevormd om zich aan te passen aan de vorm van wat erin wordt geplaatst. Ze hebben echter ook een beperkte breedte, evenals een bepaalde diepte voordat de baarmoederhals wordt geraakt die naar de baarmoeder leidt.

Als een vrouw een korte en nauwe vagina heeft is een man met een lange, brede penis misschien niet de beste optie. De seksuele prestaties voor dit soort slecht bij elkaar passende combinaties zullen voor geen van beide partners plezierig zijn.

Beiden zullen de seksuele ervaring met een beetje gekneusd ego achter zich laten (om nog maar te zwijgen over hun genitale gebieden).

Hoe beïnvloedt de grootte de seksuele prestaties?

Hoe beïnvloedt de grootte de seksuele prestaties?

Als de geslachtsorganen qua maat niet goed op elkaar zijn afgestemd kan seks ongemakkelijk worden. Over het algemeen hebben mensen die klagen over plezier vinden in seks ervaringen met een partner die niet goed is verlopen.

Dit is jammer want het gebrek aan onderwijs rondom dit onderwerp leidt ertoe dat mensen geloven dat ze gewoon seksueel ontoereikend zijn.

De waarheid is dat iedereen het vermogen heeft om seksueel goed te presteren. Men moet echter worden voorgelicht over seksuele anatomie en seksuele prestaties om optimale efficiëntie te bereiken.

Een vrouw met een kleinere vagina zou kunnen geloven dat ze bij een man wil zijn met een lange penis met een flinke omvang. Zodra de penetratie is begonnen, kan ze echter scheurtjes en blauwe plekken in de vaginale opening en wanden oplopen.

Dus, de grootte is van belang als het gaat om perfect te passen bij de grootte van je partner om een ervaring te hebben die je nooit zal vergeten.

Heb vertrouwen in wat je hebt, omdat er ergens iemand is gemaakt om precies bij je te passen zoals je bent.

Groter = beter?

Als het op seks aankomt, is groter niet altijd beter. Je hoort echter bijna nooit dat een man klaagt dat de penis te groot is. Het is meestal het tegenovergestelde.

Steeds meer jongens halen hun ideeën over genitale anatomie uit porno. Dus elke dag denken meer en meer mannen ten onrechte dat hun penissen te klein zijn.

-Als het gaat om seks in de echte wereld, is het ‘t beste om een ​​penis van normale grootte te hebben.-

Ten eerste, als je bedenkt dat de gemiddelde vagina slechts drie centimeter diep is, kan een penis van gemiddelde grootte, wanneer deze stijf is, zeker je baarmoederhals bereiken.

Als een vrouw opgewonden is, is haar vagina ongeveer een centimeter groter. Dat is nog steeds niet diep genoeg voor de gemiddelde man.

De meerderheid van de vrouwen is het erover eens dat omtrek meestal belangrijker is dan lengte als het gaat om het genieten van penetratie.

We mogen niet vergeten dat er een grote hoeveelheid erectiel weefsel rond de opening van de vagina zit.

Het hebben van een grote penis kan een uitdaging zijn. Maar of hij nu groot, gemiddeld of klein is, er is veel dat je kunt doen om de ervaring leuker te maken voor je partner.

Wacht tot je er klaar voor bent

Wacht met penetratie tot je er klaar voor bent

Wanneer een vrouw opgewonden is wordt haar vagina groter en produceert deze natuurlijk glijmiddel in afwachting van de seks.

Zoenen, aanrakingen en stimulatie (oraal of handmatig) kunnen haar opwinding vergroten. Dus wanneer het tijd is voor seks, zal ze er klaar voor zijn.

Penetratie: gebruik glijmiddel

Glijmiddel kan seksuele relaties een stuk gemakkelijker maken voor vrouwen. In feite is het essentieel bij het omgaan met een grote penis.

Er is een grote verscheidenheid aan glijmiddelen, van dun en glad tot dik.

Kies de juiste standjes

Penetratie standjes

Je moet verschillende seksuele standjes proberen om te zien welke het beste werken voor jou en je partner.

In het algemeen is het echter mogelijk dat je bepaalde standjes wilt vermijden die een diepe penetratie veroorzaken. Dan is het beter om standjes te kiezen die je partner toestaan ​​om de beste hoek en de hoeveelheid kracht bij de penetratie onder controle te houden.

Kom tot rust

Wanneer een vrouw een stabiele partner heeft, raakt haar vagina aan hem gewend.

Dit betekent dat de spieren en de huid zich uitrekken om zich aan de penis aan te passen. Dus met vaste seksuele relaties zal ze zich meer op haar gemak voelen.

Houd er rekening mee dat het belangrijk is dat ze ontspannen is. Dus je moet het ritme aanpassen als ze zich ongemakkelijk voelt.

Tot slot

Het effect van de minderwaardigheid van de penis van een man is puur psychologisch.

Echter penisoefeningen zijn echt handig als ze op de juiste manier worden uitgevoerd. Er zijn er bijvoorbeeld enkele die zich richten op de specifieke toestand van de kromming van de penis, de kracht van de erectie en het voorkomen van voortijdige ejaculatie.

Supplementen voor de mannelijke prestaties kunnen ook nuttig zijn voor het zorgen voor een adequate bloedtoevoer naar dit deel van de penis. Dit helpt hen om grotere erecties te krijgen die langer duren.

Onthoud: seks zou je plezier moeten bezorgen, geen pijn. 

Lever, J., Frederick, D. A., & Peplau, L. A. (2006). Does size matter? Men’s and women’s views on penis size across the lifespan. Psychology of Men and Masculinity. https://doi.org/10.1037/1524-9220.7.3.129