Natuurlijk middel om het verouderingsproces te vertragen

29 december 2015

Vrouwen maken zich altijd druk om het behouden van hun jeugdige uitstraling, dit ondanks de harde realiteit dat we de tekenen van veroudering vroeg of laat hoe dan ook zullen moeten accepteren. Los van hun uitstraling zijn vrouwen echter ook erg begaan met het behouden van een goede gezondheid en het vertragen van het innerlijke verouderingsproces. Het is namelijk meer dan duidelijk dat deze aspecten erg bepalend zijn voor de mate waarin we van het leven kunnen blijven genieten, ook al blijven de jaren verstrijken.

Gezien het gegeven dat zoveel vrouwen ernaar streven hun jeugdige uitstraling te behouden, hebben mensen meerdere verjongingstechnieken bedacht die de uitstraling van zowel ons gezicht als de rest van ons lichaam kunnen verbeteren en daarbij ook de algehele gezondheid verbeteren. Deze technieken vereisen meestal echter dat je gebruikt maakt van procedures en behandelingen die vrij prijzig zijn. Gelukkig bestaan er ook natuurlijke alternatieven die je kunnen helpen deze langdurige resultaten te behalen.

Tips om je jeugdigheid te behouden

De meeste vrouwen beginnen tussen hun dertigste en vijfendertigste levensjaar tekenen van veroudering te vertonen. Dit is deels afhankelijk van de leefstijl en deels van de genen. Hoewel sommige van deze tekenen geheel normaal zijn, zouden enkele andere tekenen enkele jaren kunnen worden uitgesteld. Gelukkig duurt het even voordat deze tekenen zich volledig ontwikkelen, waardoor je de tijd hebt om die punten aan te pakken die ervoor zullen zorgen dat je er langer jong uit zult zien en je je ook jonger zult voelen.

Rode Wijn

 • Houd een gezond dieet aan: je eetgewoontes spelen een erg belangrijke rol voor je gezondheid en je schoonheid. Een gezond dieet bevat grote hoeveelheden fruit, groenten, volkoren, mager vlees en vis en omega 3-vetzuren.
 • Voldoende slaap: voldoende rust en goede slaap is van essentieel belang voor een goede gezondheid, zowel de lichamelijke als de emotionele gezondheid. Wanneer je slaapt is je lichaam bezig met het revitaliseren van lichaamscellen en het uitvoeren van belangrijke taken die op geen enkel ander moment kunnen worden uitgevoerd.
 • Drink elke dag een glas rode wijn: door met mate rode wijn te drinken voorzie je je lichaam van antioxidanten, ijzer, vitamine A, C en vitamine B-complex, die samen met nog andere voedingsstoffen je gezondheid verbeteren en de goede staat van je huid behouden.
 • Drink meer water: het drinken van water is essentieel voor het hebben van een gezond lichaam en een gezonde geest. Het is belangrijk dat je ervoor zorgt dat je lichaamscellen gehydrateerd blijven, zodat ze regelmatig kunnen regenereren en hun ontelbare belangrijke functies kunnen uitvoeren.
 • Vermijd een te grote consumptie van alcohol, sigaretten en medicijnen: deze slechte gewoontes kunnen de duur van je leven aanzienlijk verkorten en je jeugdige uitstraling geheel verpesten. Deze producten vergiftigen het lichaam letterlijk en zetten het verouderingsproces in een verhoogde versnelling… om het maar niet te hebben over het gegeven dat deze gewoontes dodelijk kunnen zijn.

Een recept voor verjonging

Honing

Dit recept voor verjonging is werkelijk een elixer voor de eeuwige jeugd en wordt gemaakt van natuurlijke ingrediënten zoals lijnzaadolie, knoflook, citroen en honing. In dit recept wordt geprofiteerd van de geweldige eigenschappen die deze ingrediënten bieden om voor vrouwen een middel te maken dat verbazingwekkende voordelen biedt voor de uitstraling en gezondheid van hun huid en haar.

Ingrediënten

 • 100 ml lijnzaadolie
 • 2 middelgrote citroenen
 • 1 grote knoflookteen
 • 500 gram honing

Bereiding

 • Pel de knoflookteen niet – doe de knoflook samen met de citroenen in de blender. Voeg ook de honing en de lijnzaadolie toe en meng de ingrediënten grondig tot ze samen een glad mengsel vormen.
 • Bewaar dit mengsel in de koelkast en neem drie keer per dag, een half uur voor je maaltijden, één eetlepel in.

Waarom kan dit elixer helpen het lichaam te verjongen?

Lijnzaadolie bevat essentiële vetzuren die belangrijke voordelen bieden voor je huid en je algehele gezondheid. Zo bevat de olie een enorme hoeveelheid omega 3-vetzuren alsook linolzuur (omega 6) oliezuur (omega 9) en palmatinezuur.

Deze olie is de grootste plantenbron van lignaan, een krachtige antioxidant die, wanneer je hem combineert met citroen, helpt de lever en de galwegen te ontgiften. Een gezonde lever staat gelijk aan een goede algehele gezondheid en het behouden van je jeugdigheid.

De citroenen die dit elixer bevat leveren een aanzienlijke hoeveelheid vitamine C, een vitamine die het immuunsysteem en de bloedvaten sterker maakt. Daarnaast is knoflook in staat de bloedbaan te zuiveren, cholesterol tegen te gaan, het hart te beschermen en levert het bolgewas ook nog eens een bom van antioxidanten die de regeneratie van cellen stimuleren.

Deze eenvoudige behandeling is rijk aan essentiële voedingsstoffen die een goede gezondheid en een stralende schoonheid bevorderen. Door dit middel regelmatig in te nemen, zal het helpen ziektes te voorkomen en tegelijkertijd van binnenuit voor je huid zorgen.

Bekijk Ook