Je taille vormen op een natuurlijke manier

Voor een benijdenswaardige taille, hoef je niet naar de sportschool te gaan; je kunt meteen thuis oefenen. Vergeet niet: dat consistentie de sleutel is tot succes.

Veel vrouwen zouden graag een zandloperfiguur willen hebben. We willen ook graag dat onze heupen en borst mooie ronde vormen hebben die goed bij ons figuur passen. In dit artikel zullen wij je manieren laten zien waarop je je taille kunt vormen. Je zal er geweldig uitzien in een mum van tijd.

Vrouwelijke taille, mannelijk taille

Zoals we al eerder gezegd hebben, zijn er fysieke verschillen op dit gebied, afhankelijk van of je een man of een vrouw bent. Dat betekent niet dat beide geslachten geen aantrekkelijke taille willen, op hun eigen manier. Dit is een van de delen van het lichaam waar het vet de neiging heeft om zich op te hopen als je niet aan beweging doet en de hele dag zit of als je te veel eet.

Het is niet makkelijk om een aantrekkelijke taille te krijgen, of beter gezegd, “een goed gevormde”. Als de buik te dik en slap is, zal je taille er nooit goed gevormd uitzien. Om succesvol te zijn moet je een integraal plan maken om je taille slanker te maken, maar je moet ook de romp en de heupen benadrukken. Op deze manier krijg je een harmonieus en esthetisch evenwicht.

Platte Buik

Als vet zich op de buik en de omliggende gebieden heeft opgebouwd, heb je wat informeel bekend staat als love handles of een zwembandje. Maar maak je geen zorgen, want deze vier aspecten zullen je helpen om een ​​slankere taille te krijgen:

Voeding

Het is de basis voor iedere behandeling, wat het doel ook is. Als je een evenwichtig dieet hebt, zal je buik niet te groot worden en vet zal zich niet gaan ophopen. Een van de beste dingen die je kunt doen is het beginnen met drinken van fruit- en groentesappen (vers gemaakte, niet in de winkel gekocht). Het belangrijkste dat je kunt doen is gezond eten en alle voedingsmiddelen vermijden die leiden tot gewichtstoename, zoals:

 • Wit meel
 • Suikers
 • Gefrituurd voedsel
 • Zuivelproducten
 • Worst
 • Gebak
 • Brood

Wat blijft er over om te eten? Veel! Je kunt miljoenen recepten bereiden met de volgende ingrediënten:

 • Fruit
 • Groenten
 • Peulvruchten
 • Gedroogd fruit
 • Niet geraffineerde/volkoren meel en suikers
 • Mager vlees

Vergeet water ook niet: minimaal 2 liter per dag.

Massages

Bepaalde soorten massage zijn goed voor het verminderen van de taille, zoals mesotherapie en lymfatische drainage. Zelfs als je geen esthetische of afslankende massage ondergaat, zal een ontstressende massagesessie je helpen. Waarom? Het zal je ontspannen en stress, angst en zenuwen verminderen. Als je rustiger bent, eet je minder en vet hoopt zich niet op in je buik. Daarnaast zul je je beter en frisser voelen en je bent bereid om taken op je te nemen.

Massage

Yoga

Veel mensen onderschatten de kracht van deze eeuwenoude techniek, omdat ze denken dat het voor senioren is. Niets is echter minder waar. Yoga werkt op de spieren en botten in het hele lichaam, die je helpen vet te verbranden en je spieren versterken, terwijl het je flexibel en evenwichtig maakt. Net als een massage ontspant het je lichaam en vermindert stress, een van de belangrijkste oorzaken van overeten en gewichtstoename. Dus aarzel niet om je aan te melden voor een yogales! Doe twee keer per week een les en in een mum van tijd zul je het verschil zien.

Beweging

Lichaamsbeweging moet zeker worden opgenomen in een routine om de taille en buik af te slanken. Vergeet niet dat buikspieroefeningen helpen bij het verkleinen van de buik en hem strakker maakt. Het is belangrijk om consistent, geduldig en toegewijd aan de oefeningen te zijn, zelfs als het niet je favoriete ding is om te doen. Veel mensen worden ontmoedigd als ze in de eerste week nog geen resultaten zien. Voor echte en duurzame resultaten moet je naar schatting een oefeningsroutine drie maanden volhouden. Ga na het lezen van dit artikel niet meteen hardlopen of je onmiddellijk aanmelden op een sportschool. Je moet geleidelijk aan beginnen, op basis van je vermogen.

Bewegen

Meer over oefeningen om je taille vorm te geven

Zoals je al weet, is lichamelijke activiteit niet alleen een van de belangrijkste dingen die je moet doen om een mooie taille te krijgen, maar je moet je ook goed voelen. Je hoeft niet naar een sportschool te gaan als je niet wilt. Je kunt ook thuis trainen. Je hoeft alleen maar consequent zijn.

Thuis Sporten

Oefening 1

Ga rechtop staan, spreid je voeten, waarbij je je rug recht houdt. Strek je armen boven je hoofd en vouw je handen in elkaar. Adem zo diep mogelijk. Leun je bovenlichaam naar rechts zo ver als je kunt. Draai je lichaam, zodat je naar de vloer kijkt zonder je rug te buigen. Beweeg je armen naar de grond en raak hem aan (als je dit niet meteen kunt, maak je dan geen zorgen, dat komt vanzelf). Draai dan naar de linkerkant. Het idee is om een ​​volledige cirkel te maken, die eindigt in de uitgangspositie. Herhaal dit voor de andere kant. Dit is één oefening; doe er vijf in totaal.

Oefening 2

Terwijl je met je rug recht en je armen omhoog staat, strek je je arm naar het plafond om zo de hele zijkant van je lichaam te strekken. Doe het langzaam om letsel te voorkomen. Wissel van arm en herhaal. Dit is één oefening; herhaal hem tien keer.

Oefening 3

Vanuit een staande positie spreid je benen iets. Buig een beetje door je knieën en zet je handen op je heupen. Draai naar de rechterkant totdat je je hiel kan zien. Keer terug naar de startpositie en draai naar de andere kant totdat je je linkerhiel kan zien. Doe twintig wendingen per kant. Varieer deze oefening door je armen zijwaarts te strekken, je handen op de achterkant van je hoofd te leggen of met behulp van gewichten (je kunt flessen gevuld met water, zand of modder gebruiken).