Gewichtsverlies met een ontgiftingsdrankje

3 maart 2016
Appels kunnen je beste bondgenoot zijn om gewicht te verliezen, omdat ze het metabolisme versnellen, je een verzadigd gevoel geven en helpen om vochtretentie te voorkomen.

Wanneer we gewicht willen verliezen, gaan we vaak op zoek naar supplementen die ons dieet beter aanvullen en helpen om de gewenste resultaten te bereiken in zo min mogelijk tijd. We weten dat gewichtsverlies geen simpele taak is en veel inspanning vereist. We moeten een gezond dieet, trainingsschema en een aantal gewoontes volgen om een gezond en gebalanceerd gewicht te bereiken.

Om de taak van gewichtsverlies makkelijker te maken en goede resultaten te bereiken, willen we vandaag een krachtig ontgiftingsdrankje delen dat populair is geworden vanwege de effectiviteit om je te helpen vet te verbranden en een stabiel gewicht te bereiken. Dit ontgiftingsdrankje bestaat uit drie ingrediënten die erg makkelijk om te vinden zijn en bovenal erg krachtig zijn als je af wilt slanken.

Wat doet dit ontgiftingsdrankje?

Dit afslankende ontgiftingsdrankje biedt een uitstekende ondersteuning voor personen die gewicht willen verliezen, omdat het de eigenschappen combineert van drie erg bevorderlijke ingrediënten, namelijk cayennepeper, citroen en appel.

Waarom helpt cayennepeper je om gewicht te verliezen?

Cayennepeper

Cayennepeper bevat een hoge hoeveelheid van een primair actief ingrediënt dat capsaïcine heet, wat verantwoordelijk is voor het bieden van de primaire voordelen. Op het gebied van gewichtsverlies helpt cayennepeper op de volgende manieren:

 • Activeert het metabolisme: Het eten van cayennepeper kan significante vetverbrandingseffecten op het lichaam hebben, omdat het metabolisme geactiveerd wordt. Een actief metabolisme is doorslaggevend wanneer je gewicht wilt verliezen.
 • Geeft de spijsvertering een boost: Cayennepeper eten is goed voor de darmbeweging en kan erg handig zijn voor de behandeling van constipatie. Dit voordeel is erg belangrijk, omdat een slechte spijsvertering gewichtstoename kan veroorzaken.
 • Het heeft een thermogeen effect: Cayennepeper heeft een thermogeen effect op het lichaam, vanwege de pittigheid en vooral door het hoge capsaïcinegehalte. Dit kan helpen om vet te verbranden en de eetlust te verminderen.

Waarom helpt citroen je om gewicht te verliezen?

Citroen is een erg medicinaal voedingsmiddel, wat het te danken heeft aan de vele voedingseigenschappen. Op het gebied van de kwaliteiten van gewichtsverlies kunnen we het volgende vinden:

 • Geeft de spijsvertering een boost: Citroenen zijn erg goed voor het normaliseren van de spijsvertering en het voorkomen van problemen zoals constipatie. Citroenen helpen om voedsel af te breken en zijn ook goed voor het verminderen van indigestie, gas en zurigheid.
 • Ontgiften: Citroenen hebben ontgiftende eigenschappen die de eliminatie van giftige stoffen uit het lichaam en alle afval die het lichaam niet nodig heeft een boost geven.
 • Natuurlijk diureticum: Citroenen hebben diuretische eigenschappen die de verwijdering van overtollig vocht uit het lichaam een boost geven en ook het afbreken van vetten stimuleert.
 • Rijk aan antioxidanten: Het hoge gehalte aan antioxidanten in citroenen (vooral vitamine C) maakt ze een geweldige fruitsoort om gezond gewicht te verliezen.

Waarom helpen appels je om gewicht te verliezen?

Appels

Appels zijn een erg populair voedingsmiddel in diëten, omdat bewezen is dat ze een uitstekende bondgenoot zijn om gewichtsverlies te stimuleren.

 • Activeert het metabolisme: Appels bevatten weinig natrium, calorieën en vetten. Daarentegen bevatten ze een hoge hoeveelheid vitaminen, mineralen en vezels die helpen om het metabolisme van het lichaam te reguleren en vetverbranding te stimuleren.
 • Ze geven je een verzadigd gevoel: Vanwege de hoge hoeveelheid vezels geven appels je een verzadigd gevoel en voorkomen ze dat je minder eet dan je anders zou doen.
 • Voorkomt vochtretentie: Appels helpen om vochtretentie te voorkomen, wat zoals we allemaal weten voor gewichtstoename zorgt. Appels bevatten enzymen die de effectieve absorptie van voedingsstoffen die het lichaam nodig heeft een boost geven.

Hoe maak je dit drankje voor gewichtsverlies?

Nu je duidelijk weet wat de voordelen van de bovengenoemde ingrediënten zijn, is de volgende stap een krachtige drankje maken dat je dieet erg goed zal ondersteunen wanneer je gewicht wilt verliezen.

Ingrediënten

 • 1 eetlepel appelsap
 • 1 eetlepel cayennepeper
 • Het sap van een citroen en citroenschil
 • 1 kopje water (250 ml)

Bereiding

 • Was de citroen goed en schil hem. Verwarm het kopje water met de citroenschil totdat het kookt.
 • Zodra tien minuten verstreken zijn, voeg je het sap van de citroen, appelsap en een eetlepel cayennepeper toe.
 • Los alle ingrediënten op en neem een paar slokjes na elke maaltijd.
Bekijk Ook